Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanko mam czy można tam gdzieś namiot rozbić ? I czy w przypadku przyjazdu z namiotem wpłacać zaliczkę ? Bo na noclegi to już nie liczę, ale chętnie wychylę szklaneczkę z forumowiczami ;) Może też przywiozę białowgłowe,(uwielbia pisać artykuły do precli).

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właśnie sie okazało że koleżanka nie może jechać, ale to i dobrze, będę miał 2 dni spokoju :jezyk1: Już czuje to zimne :piwo:

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Pojechałbym z chęcią, ale nie mam już urlopu (zostało mi tylko 10 dni na gruszkę), a dopiero dziś się dowiedziałem, że istnieje coś takiego istnieje. Gruchę mogę wziąć dopiero w sierpniu (żeby była płatna - pracuję od lutego). Może w następnym roku pojadę (jeżeli odbywa się to 1 raz do roku). :jezyk1:

Nakładka na Windows - zmień za darmo wygląd swojego systemu operacyjnego.

(Obrazek avatar chroniony prawami autorskimi)

W wolnej chili, jeżeli masz temat, na który chcesz pisać, możesz napisać ciekawy artykuł lub reklamę tekstową w biuletynie informacyjnym poświęconym publikowaniu opinii oraz oferującym darmową reklamę z odnośnikami w treści.

Mam pytanie czy zabieracie swoje pociechy na imprezę? Jeżeli tak to powiedzcie w jakim są wieku. Nasz ma prawie 3 latka.

Pozdrawiam

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

następna :jezyk1: planowana jest pod Szczecinem nad Jeziorem Dąbskim - Wrzesień :piwo:.

na stronie https://www.seoparty2k7.com :) umieściłem mordki organizatorów :) jak ktoś chce zobaczyć z kim będzie pić soczki. Po imprezie na stronie umieszcze oczywiście grzeczne fotki uczestników :).

następna :jezyk1: planowana jest pod Szczecinem nad Jeziorem Dąbskim - Wrzesień :piwo:.

Mam jeszcze jedno pytanie - w Kielcach nigdy nie będzie, albo gdzieś w pobliżu

Nakładka na Windows - zmień za darmo wygląd swojego systemu operacyjnego.

(Obrazek avatar chroniony prawami autorskimi)

W wolnej chili, jeżeli masz temat, na który chcesz pisać, możesz napisać ciekawy artykuł lub reklamę tekstową w biuletynie informacyjnym poświęconym publikowaniu opinii oraz oferującym darmową reklamę z odnośnikami w treści.

To chyba jest tak: zaufanie to dobra rzecz, ale kontrola jeszcze lepsza :jezyk1:

Xann ty się nie wcinaj, bo nie na temat piszesz:)

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

Saint i takie podejście mi się podoba :jezyk1: widać że wyluzowane normalne podejscie do imprezy ;).

Z ostatnich informacji:

Bedzie więcej osób niż miejsc, ale pozycjonerzy jakoś się wypozycjonują.

Żeby imreza miała za sobą także miłe wspomnienia ponegocjuje kilka dodatków :P.

Na 99% patronem imprezy będzie Onet.pl - więc będa także gadżety, koszulki itp.

O imprezie wiedzą już w Yahoo, WP i kilku innych miejscach.

Nie promuje już imprezki by zachęcić do przyjazdu bowiem zajęte wszystko ale po to by osoby które odwiedzą imprezke mogłby poczuć że nie jechały taki kawał naz zwykłe spotkanie w pubie na piwie.

Na stronie głównej https://www.seoparty2k7.com pojawił się opis imprezy w wersji DE pojawi się także w wersji EN bowiem po rozmowie z yahoo - po polsku dostałem info żeby zrobic notkę w wersji EN. Tak więc za kilka godzin pojawi się także opis w wersji angielskiej.

Postaram się :) jeszcze w kilku miejscach gdzie mogę nagłośnić imprezkę :) by po imprezie gdy będzie się publikowało opis gości na stronie imprezowej został ślad po uczestnikach seo party :).

Z pozostałymi organizatorami czyli Michałem, Jimmim i Xannem rozważamy także jakieś konkursy.

Pozdrawiam

Mariusz

ps. jeżeli ktoś z Was ma jeszcze jakiś pomysł na promocje party to proszę pisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności