Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moge koszulki zrobic kto tam bedzie chcial sobie kupi wczesniej :jezyk1:. A tak przy okazji to kolega Titos2k ktorego poprosilem o zrobienie rysunku uczestniczy w konkursie redds (piweczka) ... jak widac ma chlopak talent wiec mozna by mu sie odwdzieczyc jakos za ten ladny rysunek glosujac https://www.skocz.pl/titos2k

A to rysunek w lepszej rozdzialce:

gorolgv0.jpg

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

[...]Na 99% patronem imprezy będzie Onet.pl - więc będa także gadżety, koszulki itp.

O imprezie wiedzą już w Yahoo, WP i kilku innych miejscach.[...]

Prezydent powiadomiony?

Bush przylal juz list z gratulacjami, stawi sie inkognito ;)

Czy tylko mnie to śmieszy?

Zmusic Cie nikt nie zmusi do przyjazdu jesli Ci sie to nie podoba.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Czy tylko mnie to śmieszy?

spox, mnie też trochę ;) Ja myślałem, że na chlanie jedziemy, że będzie wanna etc ;) Jeszcze ktoś przyjedzie i stwierdzi, że ci panowie są niepoważni ;)

edit: rozwinę swoją myśl:

domki, grile, wanny, piwko to raczej wielka bibka. reklame i wielkie halo to imho nalezy robic przy imprezach formalnych typu koniec konkursu, konferencja tematyczna etc. a ew. potem after party ;)

EDYTA a co w tym śmiesznego że promuje się impreze/party w portalu czy wyszukiwarce ;)?

Bo mnie to nie śmieszy - promocja jak każda inna i wg. mnie uzasadniona.

Bo chyba warto żeby o takich imprezach zainteresować jak największe grono ludzi powiązanych branżowo.

Do prezydenta niemam dojść ale gdybym miał ;) to też bym powiadomił ;).

Myśle że goście imprezy także będą zadowoleni z tego że impreza nie jest tylko wzmiankom na PIO a ktoś stara się o jej promocje.

Normanos bo jedziemy ;) na soczek co nie oznacza :) że nie warto promować tak dużej imprezy seo.

Normanos bo jedziemy ;) na soczek co nie oznacza ;) że nie warto promować tak dużej imprezy seo.

po takiej reklamie to teraz trzeba jakąś część oficjalną zrobić. Może wieczór poetycki? Autorzy będą czytali swoją poezję ;D hue hue ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności