Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Szook nie przesadzasz z tymi mediami mieliśmy się piwa napić na wolnym powietrzu a zaraz będziemy oflagowani banerami z wszystkich stron na niebie będą przelatywać samoloty i całą noc będą grały Poznańskie słowiki , może juz starczy ;) Jeszcze chwile i zabraknie miejsca na reklame w tej miejscowości

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W promocji nigdy niema przesady ;) szczególnie takich imprez.

Oficjalnej być nie musi ;).

Pozatym promocja jest branżowa ;) i jak ktoś mało bywa na głosnych party to i na nich się piwo PIJE a pisze głośno.

https://londonseo.org/blog/big-party.html

Jakos tam nikt nie robi problemow ;) ze pije się piwko i że jest o tym głośno.

Stad tez uwazam że impreza zasługuje równie na promocje jak te które odbywają się poza PL, nawet jeżeli jest to impreza by sobie porozmawiać na luzie :).

Siedziba Prezydenta RP:

Pałac Prezydencki

ul. Krakowskie Przedmieście 48/50, 00-071 Warszawa

Tel. (+48) (022) 695-29-00

Kancelaria Prezydenta RP

ul. Wiejska 10, 00-902 Warszawa

Tel. (022) 695-29-00

Biuro Prasowe

Tel. (022) 695-12-40 , Fax 695-10-74

Biuro Listów i Opinii Obywatelskich

Tel. (022) 695-20-29, Fax 695-22-38

mailto:listy@prezydent.pl

-----

Jeszcze dajcie znać pozycjonerom spoza PL

... wy nie rozumiecie toku myślenia szoka ;) on spije wszystkich od onetu wp itp, a potem wszystkie 1 miejsca nasze ;)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

hehe ;) wy nie rozumiecie toku szooka hehe ;).

E poprostu dobre imprezy się promuje. Dałem przykład Londons Seo Party a co to PL to tylko z cichacza mają imprezy robić ;).

Nie kumam ;) takiego podejścia do sprawy. Dla mnie seo party to i promocja :).

Inne party promują się jak mogą i także są integracyjne i na luzie :).

A w sumie to dlaczego tak się tym martwić :)? że będzie głośno o imprezie. Ja się tam ciesze współorganizatorzy także :).

Szook jak był w Krakowie to potajemnie spotkał się z działem śledczym Google. Pod groźbą zbanowania wszystkich jego domen, aktualnych i przyszłych (nawet przedstawili listę domen Szooka, która później wypłyneła jako lista domen linkora czy któregoś tam) obiecał śledczym zebrać w jednym miejscy wszystkich pozycjonerów z Polski.

Dzierżona to tajne baza pionu śledczego Google i panuje tam jurysdykcja Irlandzka. Zapewne czekają nas tam małe pokoiki z kratkami w oknach z paragrafu 22. Specjelnie Szook tak nagłasnia imprezę.

Jedziemy w paszczę lwa - ja jakby co to pozycjonowaniem się nie zajmuję, to moja żona, ja jadę jako osoba towarzysząca. ;)

A może zamiast breloczków i długopisów SEO, wizyt Zespołu Pieśni i Tańca Mazowsze, wykładu Balcerowicza na temat wypasu owiec w bieszcczadach, zapasów Edyty w kisielu, ponczu i ciasteczek zorganizujecie kamerkę internetową z przekazem z imprezy na żywo? Chętnie was pooglądam. ;-)

występ Kavy

?!?! Seans spirytystyczno-odległościowy przez skajpa planujesz? ;-) Ja swój występ już miałam w Krakowie i starczy :]

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Przebieg imprezy Xann bardzo dobrze ujął:

12.00 Rozpoczęcie

12.01 Częsc reklamowo marketingowa (róznego rodzaju prelekcje, konkursy,występ Kavy)

12.02. Party

To nie będzie impreza przegadana na temat pozycjonowania. Ci co mnie z imprez znają to wiedzą, że o biznesach przy wódce nie rozmawiam i polecam takie podejście innym. ;)

A wódki tam nie zabraknie. Wanna i dywan też się znajdą ;)

Co do szookującej promocji to według mnie bardzo dobrze. W sumie to wyszukiwarki same się zgłaszają, ale poza nimi jest jeszcze sporo innych firm zainteresowanych branżą SEO/SEM do których warto dotrzeć poprzez właśnie promocję.

Mimo tego, że to jest luźna impreza a nie jakaś konferencja czy sympozjum (cokolwiek) to to zainteresowanie tą imprezą jest bardzo dobrym znakiem dla naszej branży.

Nareszcie ta branża w Polsce jest na tyle rozwinięta, że my jak i wyszukiwarki dostrzegamy, że jesteśmy na siebie skazani i sobie wzajemnie potrzebni. Tak więc niech wysyłają koszulki, breloczki, kupony itd. Na pewno jest to miły gest. ;)

Dla osób, które jeszcze chciałyby przyjechać a już nie ma miejsc postaram się sprawdzić jak wygląda sytuacja w innych ośrodkach w Dzierza... Dzierzą ... Dzier.. (cokolwiek). Może wtedy nocleg może być w ośrodku obok a impreza tam gdzie jest.

Michale dokładnie o to mi chodziło.

W PL branża jest już na tyle rozwinięta że może sobie pozwolić na promocje tego typu imprezy.

Przecież wiadomo że jedziemy ta się wyluzować.

Czy ta ostatnia impreza była biznesowa - nie !.

Czy udało się wymienić wiele poglądów i pomysłów - tak ! mimo że nie było tam konferencji.

Poza granicami naszego kraju tego typu imprezy to podstawa jak i podstawą jest ich promocja.

Promując tą impreze uznałem że branża jest na tyle dojrzała - a jest że można iść śladem zagranicznych imprez.

Ta jest pierwszą tak dużą imprezą - druga będzie jeszcze bardziej znana i ilośc osób zapewne będzie jeszcze większa. Goścmi nie bedą tylko pozycjonerzy ale także ludzie z portali, wyszukiwarek itp.

Poznałem mase ludzi na żywo z portali i innych miejsc i niech się nikomu nie wydaje ;) że bawią się inaczej jak my.

Dlatego impreza jest na luzie a promocja ;) tej imprezy posłuży następnym.

Ja naprawde ciesze się że udało mi się zainteresować portale/wyszukiwarki tym party.

Bo chyba czas zmienić postrzeganie branży seo jako garstki ludzi.

Więc szykujmy się do dobrej zabawy i ;) może wręcz pomożecie tą impreze promować ;).

A ja dzięki :) współorganizatorom mogę powiedzieć że doszło tłumaczenie wer. EN i poszły informacje poza PL bez prezydenta :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności