Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Siostrzenica przygotowała na wieczorek poetycki ;)

Pianka na piwku się pieni,

nocleg przytulny w zieleni,

z Bieszczad się owca na rożnie

piecze na Party w Dzierżąznie.

Sponsorzy fanty szykują,

Kobitki przysmaki gotują,

Chłopaki właśnie rżną w karty,

W Dzierżąznie na SEO Party.

Więc widać, że to nie żarty

szykuj się na SEO Party.

Pakuj swój plecak i bież

do Dzierżązna w gminie Zgierz.

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ha mam lepszy pomysł :). Będzie konkurs - kto nauczy się wierszyka na pamięć i powie go po 12 w nocy na party ;) wygra jakiś fajny fant ;) (łącznie z wymową Dzierżązna).

EDIT:

jeżeli ktoś ma jakaś ciekawą twórczość, rysunki które fajnie obrazują seo party ;) zrobię podstronę twórczość ;) seomasterów i seo masterek :).

belcicka strona sie dopiero poindeksowala ;) a niech sie sama propaguje - naturalnie.

SAINT ja właśnie w onecie wyjaśnilem że to raczej jest luźne party nie będę już zmieniał konceptów bo nie chce jakiś publicznych linczów za nadmiar promocji.

Nic straconego 1 impreza taka ! ;), druga będzie jeszcze większa i tam napewno znajdą się ludzie z portali i searcherów.

Nad drugą imprezą praktycznie już pracujemy - choć ona będzie miała inny wymiar stąd ta impreza jest zaczątkiem większych imprez.

Niech już będzie tak jak jest ;) a drugim razem zrobi się jeszcze lepiej ;).

Inaczej nam czas idzie ;) to było kilka godzin temu.

bo nie bylo miejsc i tak im powiedzialem a drugie to wyjasnilem ze jest to typowo pozycjonerska impreza i nie bede tego juz zmienial.

Wiec nikt z ciebie idioty nie robi. Poprostu impreza nie byla zaczeta z ta mysla, miejsc faktycznie bezposrednio w osrodku brak a pewnosci ze beda nikt jeszcze niema. Michal napisal ze sprawdzi czy są. A ja nie bede mowil ze są skoro na chwile obecna jest brak.

No ale najwazniejsze w tym że ta impreza ma wymiar spokojnej pogawedki seo stad w rozmowie powiedzialem ze raczej jest to impreza typowo pozycjonerska.

Sam musisz też saint zauważyć że skoro impreze rozpoczeło się jako piwko itp, zrobiłem promocje imprezy w portalach i jak widać nie wszyscy to przyjeli z wielkim entuzjazmem.

Tak więc tego typu akcje zostawiam na 2 impreze która jak pisałem bedzie miała inny wymiar.

ejj kto wybierał to miejsce? Chodzi o to że juz nie ma wolnej ani jednej miejscówki ;) . Chce przyjechac z połówką i . Moze cos szanowni ogranizatorzy pomogą? Moze cos w pobliżu? Bede samochodem jakby co z niepijącą żoną ;d

Adku w okolicach bylo to jedyne miejsce z wolnymi miejscami. Xann i Jimmi obdzwaniali okolice Łodzi.

Michał pisał i rozmawiałem z nim przez telefon że poszuka w bliskiej okolicy więc - miejsca prawdopodobnie się znajdą. Podczas planowania tej imprezy - jak zapewne przyzna Xann, Michał, Jimmi zakładało się że zainteresowanie będzie na poziomie 10-15 osób a nie 40-50. Michał zapewne jest bliżej bo w Łodzi to znajdzie coś na nocleg.

Cieszymy się że aż takie zainteresowanie ma ta impreza i wiedząc jakie były do tej pory nikt nie chciał podjąć się szukania ośrodka w którym zagwarantowalibyśmy sprzedaż 50 miejsc. Dotychczasowe imprezy sugerowały że zjawi się znacznie mniejsza ilość osób.

w białej pewnie cos jest i podobno jest tez jakas agroturystyka w tej wiosce, ale na razie nic nie wiem, z Michałem sprawdzimy jutro/ pojutrze może na cos w poblizu trafimy.

Pewnie ze to ma być impreza przy piwku, a nie prelekcja czy konferencja, ale wieczór poetycki zapowiada się, Edyta może coś na żywo byś przedstawiła ?

szook robi dobrą kampanie reklamową, a nastepna będzię jeszcze lepsza ;)

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

adek odezwij sie na gg albo zadzwon na tel. to jak tylko cos bede wiedział odrazu dostaniesz info.

Badz pojawi się w wątku.

Ja sam nie spodziewałem się zę tyle osob bedzie. Ciesze się bo beda osoby które chciałem poznac, mase poznałem na poprzednich mniejszych imprezach. Mysle ze impreze nakrecil tez fakt ze stale rosla liczba zainteresowanych i czym wiecej ich bylo tym w sumie bardziej bylo szkoda przepuscic taka okazje.

Krupka ale ja juz nie jestem wstanie takowego szukać autobusu :hello:. Pozatym nie kazdy chcialby wracac o sztywno ustalonej godzince ;).

Poczekamy na info od Michala i Jimmiego ja także sądze że w Bialej cos sie znajdzie a z tego co rozmawiałem jest to chyba 1 km od party.

Jimmi teraz mialem malo czasu na promocje ! ;) następna będzie miała więcej fajerwerków. Choć ja jeszcze nie skonczylem jej promować. Mam jeszcze sporo dni na to by usłyszano o naszym party.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności