Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze jakoś zachciało mi się jechać na tą imprezę (teksty na stronie imprezy są bardzo zachęcające :)) tylko, że 30 to już wyjeżdżam.

Niem mogliście zrobić tego spotkania na początku czerwca lub we wrześniu?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobrze ;) bo już mam potwierdzone informacje.

Patronem Medialnym Seo Party jest portal internetowy Onet.pl

w ciągu krótkiego czasu umieszcze aktualizacje na stronie www.

Impreza będzie promowana za pomocą Onet.pl jak i innymi źródłami.

Jak będę dostawał informacje gdzie pojawiły się informacje będę umieszczał na stronie.

Oczywiście będą także dodatki dla gości imprezy - nie mówie tylko o koszulkach :).

natomiast

Partnerem Imprezy jest wyszukiwarka internetowe Netsprint. Która także wspiera promocje Seo Party jak i integruje się ze społeczeństwem PIO i pozycjonerów.

promocja za pomocą Linków Sponsorowanych - na hasła powiązane z sem/seo

https://www.netsprint.pl/serwis/search?q=pozycjonowanie

Dokładne informacje pojawią się na stronie SEO PARTY podczas aktualizacji. A informacje na temat gdzie o nas słychać będę stale aktualizował.

W piątek 22 o godz. 20 pod adresem https://radio.szook.fm:17000/listen.pls będzie można posłuchać audycji która będzie miała na celu przybliżenie gości imprezy jak i przedstawienie większej ilości informacji na temat imprezy.

Wszelkie osoby i firmy związane z SEO/SEM będące goścmi SEO Party mogą nadsyłać informacje

o sobie (zdjecie,opis) jak i o firmie (zakres uslug, adres strony), które umieszczone będą w dziale Goscie na stronie Seo Party.

JIMIi i MIchał nadal w okolicy szukają miejsc noclegowych.

Jeden z użytkowników PIO znalazł pole namiotowe - cene 15 zł za namiot/doba gdyby ktoś był zainteresowany taką formą noclegu.

Ja oczywiście promocji party nie przerywam :) i walcze dalej. Jak to się mówi nie spoczywam na laurach.

Pozdrawiam

Mariusz

Myślałem że w klapkach, koszulce i spodenkach napiję się piwa na spotkaniu, a tu czytam żeby garnitury zabierać :)

Trzeba jeszcze to wszystko przemyśleć :)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

wbrew pozorom nie jest łatwym pozałatwianie tego wszystkiego :).

Dobrze ze jest jeszcze 3 organizatorow :) którzy pomagają np w transporcie, tlumaczeniach, pozniejszej organizacji zakupów na grilla itp, noclegów.

IREK JAKIEGO GARNITURA ;)

ja bede w klapkach a nawet BEZ :).

Imprezka jest luzna imprezą seo tyle że promowany jest fakt że ludzie związani z seo się spotykają - zero oficjalnego jakiegoś gadania czy prezentacji :).

PIWKO GRILL, SMIECHY :) i oczywiście coś z tych rysunków na banerach :) czyli KOBIETY !

Dlaczego w PL imprezy nie mają być luzna a zarazem głośne :) - wszędzie są takie same tylko :) my ciągle mamy być schowani :) jak odludkowie którzy nie potrafią się pobawić.

heh :) MMP oddasz mi skarpetki to będę miał

Nie sponsoruja - tylko bedzie robiona składka grill, piwo i wyprawa po dostawę :) soczków.

MMP o ile wczoraj w twoim banerze widziałem JIMMIego to kuzka dzisiaj widze jeszcze siebie ;).

Ale takie towarzystwo w otoczeniu to jak dobre otoczenie zdrowymi linkami :).

Czuje się zlinkowany z jimmim dobrym PR :).

A co do audycji wlasnie swiezo pachnace 5 sztuk ksiażek na temat SEO z autografami autorów :) Michała i BD dotarły do mnie. W piątkowej audycji można je mieć !

Pozdrawiam

A co do audycji wlasnie swiezo pachnace 5 sztuk ksiażek na temat SEO z autografami autorów smile.gif Michała i BD dotarły do mnie. W piątkowej audycji można je mieć !

Można także z własną książka przyjechać na spotkanie i błagać o podpisy :)

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności