Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Myślałem że w klapkach, koszulce i spodenkach napiję się piwa na spotkaniu, a tu czytam żeby garnitury zabierać :)

Trzeba jeszcze to wszystko przemyśleć :)

Garniturek to ja zostawiam w szafie ;) tam ma byc luźna wymiana poglądów przy procentach

mysle ze BD i Michał nie są ludzmi do których nalezy sie podlizywać czy ich błagać by dostać podpis. :)

Sugeruje na samym początku zebrac podpisy potem mogą byc problemy :)

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro reklama jest na tak szeroką skalę to i ja się postarałem rozreklamować imprezę u siebie. Niestety padało ostatnio i miałem małe problemy na polu.

traktor1sk1.jpg

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

irku :) za jakiś czas zrobimy konkurs na najlepszy baner Seo Party, MMP własnie modzi skrypt.

A ja :) przypominam jeżeli któryś z gości prowadzi firmę IT bądź zajmuje się IT - nadsyłajcie na admin@szook.pl foto - opis dział, zajęć umieszcze info.

Irku zawsze mocno prosiłeś w audycjach o coś dla Rolników - no to żebyś właśnie poczuł iż spełniam Twoje prośby wybraliśmy pobyt w Dzierżąznej w celu wsparcia rolników.

Więc musisz promować ! ;)

Breja jak jedziesz pociągiem to no probleem byle do Łodzi z Łodzi bedziemy dowozić.

POzdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności