Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

:rolleyes: wierz mi - mnie już nic w życiu nie zdziwi :). Pozatym ja ilość nie spanych nocy na party przeliczam na ilość przejechanych KM :). I licze na to że będziesz równie dobry i wytrwałym towarzyszem jak ostatnio michał :). 2 x full noc :) bez godziny snu.

Slyszalem ze wariowales z MMP tak samo jak my, tylko Ciebie mmp nie ganiał z śrubokrętem boba :).

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hahaa Szook :rolleyes: liczę, że będziesz równie dobrym i wytrwałym towarzyszem jak Michały, Marciny oraz pozostali z imprez krakowsko-katowicko-warszawskich :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

no to zeby ci to przedstawic :rolleyes: to było dośc podobnie

bo katowicko-krakowsko-lodzka :)

z Marcinem :) szaleliśmy do rana - może ci coś wiecej opowiedzieć o latającej skarpetce.

A jeden z Michałów :) jak groził mi że nie usiąde :) tak po schodach do apartamentu wchodził bokiem :). Na party ci opowiem bo tutaj ktoś może źle to odebrac :).

Hahaaa :rolleyes: trochę już o tych Waszych zadymach mi MKa opowiadała, ale chętnie wysłucham relacji uczestnika :)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Zapraszamy :rolleyes: - przyjade to odjade :)

SOBIESIU A NAPISZ KTO :) bo tajemniczy postek 1. a zawsze fajnie wiedzie kto co jak :).

W skrócie można powiedzieć "szpieg z doliny Deszczowców :-)"

w mniejszym skrócie - łatwo mnie znaleeść to tu to tam ;)

forum od samego poczatku istnienia "obsterwowałem", ale jakoś nie miałem okazji skozystać z czegokolwiek co tutaj napisane - znam niee wielee osób z polskiego SEO/SEM czy jak to piszecie - ale zajmuje sie tym od lat - znam, parre - nie wiecej osob co i tutaj przbywaja.

PS. Mieszkam w Łodzi jak kogoś trzeba będzie odebrrać w sobote z któregoś z dworców to nie ma problemu.

PS2. cos z klawiarrka sie masakruje prrzy literce e i r :)

Sobiesiu to tym bardziej zapraszamy :) skoro tyle lat obserwowałeś to czas się piwa napić.

Specjalnie dla gości :rolleyes: na party wystąpi Mariolka :).

Przyznać się kto wyrywa Mariolke i ma na imie SPAM bo ona od niego dostaje 300 meili dziennie :).

https://pl.youtube.com/watch?v=8hmaR0DDxbk

Pozdrawiam

Mariusz

Afraelu nie martw się :D znajdzie się miejsce dla Ciebie pewno. Sam rysowałeś rysunek - jade z dużą dostawą.

Swoją drogą ;) pisałem że ja na zaliczki czekam jakiś czas który podałem - w pozostałych wypadkach we własnym zakresie - to oczywiście mowie do pozostałych które u mnie bukowały.

[EDIT]

Właśnie mi się przypomniało.

Rozmawiałem z pozostałymi kolegami organizatorami.

Dobrze będzie jak każdy przy transportuje sobie jakieś picu ;):D i zadba o jedzenie.

Co prawda tam mogą przygotować posiłki po ustaleniu kto co jak.

My także w sobotę będziemy ogłaszali masowe zakupy i wybierali się autami po zapasy dla osób które będą chciały - wiadomo że do odpowiedniej godziny - później to nikt do auta wsiadać nie będzie.

Więc należy pamiętać :).

Pozdrawiam

Mariusz

prowadzę jeszcze rozmowy z kimś takim :jezyk1: zaskakującym - lecz z uwagi że jest to duża korporacja nie wiem czy zdąże dopiąć szczeg. przed party więc narazie się nie wychylam z informowaniem.

Dzwoniła do mnie też pewna sp. która była zainteresowana Party i poszukuje do swojego grona kilku pozycjonerów. W poniedziałek dostane ofertę która zostanie umieszczona na stronie Seo Party w dziale Oferty pracy i współpracy.

Bardzo gorąco zachęcam uczestników imprezy związanych z SEO o przesyłanie opisu firmy albo osoby, logo lub foto - bym mogl umiescic na stronie seo party.

Pozdrawiam

Mariusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności