Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
MKA jedna z gier ? na ten plac zabaw rozumiem :).

Oczywiścię poza grą "W kulki" bedzią warsztaty intelektualne pt. "Szuka manipulacji przedstawicieli płci przeciwnej".

Miejce gry wbierzemy stosowne.

3 Miesiące pozycjonowania GRATIS!

Zadzwoń do naszego specjalisty 607 107 712 i omów szczegóły!

Lubelskie, już nawiązuje kontakty, zbieramy się powoli na SEO PARTY 2K7. Jak ktoś z Lubelskiego to gg:8288255, koledzy z Lublina jadą przez Puławy, to zrobimy konwój ;P

P.S. Może poseł W. też przyjedzie podziękować ;)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

W sobote gramy mecz, załatwiłem scene krytą do dyspozycji gdzie są siedziska do :) pogadania i soków, ognisko, grill itp., szukamy z Michałem dj. ze sprzętem :) . więc będzie wesoło.

KObiety mogą zagrać w siatke :( .

W piłke grałem z 15 lat temu, fajnie:) A o której meczyki wogóle zaczyna sie to wszystko w Sobote?

PS

Szook, nie moge sie do Ciebie dobic, kliknij na gadu 9001050

klik klik :) poszło.

Chciałbym uspokoić gości przerażonych spotkaniem :P że nie będzie one w garniturach.

Dla porównania wgrałem 3 min - reszte :) skasowalem bo jest jeszcze gorsza. (Jez tam jest nagrany)

https://pl.youtube.com/watch?v=h2ysWJ2iWos

z konferencji która była w garniturach :) choć było wesoło. To tak aby zobrazować co się bedzie działo gdy będziemy w dresach :).

Pozdrawiam

Mariusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności