Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

OK ja musze zrobic podsumowanie:

nocleg - sobota, niedziela - ja rezerwowalem 1 pokoik - 4 osoby ale nie dostalem od nich potwierdzenia - tzn zaliczki.

1.mkane, luq , Noone MAJKY3 1 razy domek maja zalatwione

2. belcik, kazur, truvati,pavka 1 razy room także

3. Normanos + 3 osoby (prawdopodobnie wejdzie tutaj BD, MMP, Aqqry - jezeli sie nie wyjasni sprawa z zaliczkami od rezerwatorów)

4. czachapl room 4 osoby znalazł już 3 kompanów

4. Adek wzioł 2 domki

5. Organizatorzy wzieli 5 domków wszystkie miejsca zajęte ( jeden poszedł na pkt 1. 4 domki na

jeden ja+tow, xann jeden+tow, michal jeden+tow, jimmi jeden+tow .

RESZTA REZERWOWAŁA WE WŁASNYM ZAKRESIE BĄDŹ NIE PUŚCIŁA ZALICZKI

Z tego pokoju 4 osobowego który rezerwowałem zapłacił zaliczkę tylko NORMANOS --.

W poście pisałem - https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...6657&st=105

konto i termin zaliczki "Na zaliczki czekam do 22.06". Wiec wnioskuje że osoby te które sie zglosily do mnie a nie potwierdziły zarezerwowały we własnym zakresie.

Z tego co wiem chętnych nie zabraknie na ten room co nie przyszły zaliczki więc spie spokojnie :).

Miejsc dokladanych szuka MMP, Aqqry - moze ktos ich przyjmie do domku po sztuce :)?.

Z tego co wiem - proponuje dzwonic tam - rozmawialem dzisiaj że znalezli jeszcze 2 domki i Adek sobie je łyknoł.

Wiec zapytajcie o drugi domek Adka.

Co do transportu to juz kazdy niech sie paruje.

Ja sie zapchalem po sciany - mam nadzieje ze moja mala bryczka dojedzie. Zabieram swoją,siebie,mkane,belcik,kazur - nie zabierac pasazerowie ZAKUPÓW - na miejscu bo się nie zmieścimy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności