Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

szooku plotki rozsiewasz :) zarezerowałem domek jeden, ale jak dzwoniłem faktycznie to wolne były dwa (nie wiem dlaczego tak, moze wybudowali :) ). Jeden wziałem ja, drugi miał zarezerowac TTSEO ale jak zadzwonił 5 minut po mnie to już było pozamiatane :D

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no to domki już wymiotło :D

podsumowanie

1 domek ADEK z wyszukiwarką - bo zapewne będzie musiał walczyć o top1 na tej imprezie - zablokować top3 :).

czyli zrobi długi OGON hahaha.

5 domkków rezerwowałem i wymieniłem osoby które są

1 pokoik rezerwowalem ale nie dostalem wpłat - wiec noclegi pewno pojda dalej - na braki osobowe ta impreza nie cierpi.

1 pokoik kazur to takze wymieniłem pavka, belcik, truvati, kazur

no ci co maja 3 osobowe domki nie sadze by chcieli dokoptowywac kogos bo jada z kobietami i chcą :) mieć noc pozycjonera.

Z tego co mi wiadomo spanie zarezerwowało 43 osoby. Kilka z namiotem ma jechać, kilka z karimatą i do pokoju się :) dołoży.

1 domek ADEK z wyszukiwarką - bo zapewne będzie musiał walczyć o top1 na tej imprezie - zablokować top3 smile.gif.

czyli zrobi długi OGON hahaha.

Adek z Googlebotem będzie :D

albo owce z Bieszczad zaprosi :)

A tak na poważnie dobrze, że już wszystko z noclegami wiadomo bo już sie sam gubiłem chwilami.

Osoby z mojego pokoju - Truvati, Bełdzio, Pavka - rozliczacie się ze mną na miejscu, bo ja płaciłem.

MM

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Szook - ja już wiem co Ty tam kombinujesz...

szook50ee9.jpg

szook200as2.jpg

:D

smile.gif Kazur dokładnie tak jak się umawialiśmy smile.gif, tak tylko zapytam co z Saintem początkowo on miał byc tej 4

A to Szook już ustalał, ja tam nie wiem - wiem, że opłaciłem sam i z wami jestem umówiony więc ok.

MM

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

ja go dokoptowałem do KAzura bo miałem 1 zarezerwowane ale skor Bełcik mi zapłacił na miejscu i minoł termin rezerwacji.

Skreślilem osoby z rezerwacji które nie przesłały zaliczek - bowiem nie będę wykładał swoich pieniędzy na rezerwacje a o zaliczkach trąbiłem i mówiłem że czas mija 22- odczekałem troszke zakładając że przelew może iść dłużej. Informowałem że brak zaliczek sugeruje że osoby wpisujące się w wątek dokonują rezerwacji same - a jest tutaj takich osób pełno.

Choć z tego co wiem można dzwonić tam - bowiem jest duża szansa że coś się znajdzie. POzatym zawsze można inaczej spanie poukladać i się wszyscy pomieścimy - byle nie kaprysić :D że mniej wygodnie.

Pozdrawiam

Mariusz

ps. :) brak zamówień - gadżety będą rozdawane w różny sposób.

normanos u Ciebie chyba z 1, bo dwa poszly jakos.

Choc nie jest to też pewne bowiem mialy isc na MMP, Aqrry.

są 3 miejsca w twoim pokoju a osób masa na te miejsca

Tak jak mówiłem jak przyjedzie 5-6 osob wiecej to sie jakos je upcha byle nie liczyły na parki bądź wygode bo może być ciężko.

Bowiem poprostu pomysli sie jakos o rozlozeniu tych osob po domkach - tak wiec problem NULL

BELCIK JEZ, INTRU,AQRRY,MMP gdzies sie ich napewno uciśnie :D nawet w poziomie.

Tak wiec mysle ze jak jez, intruder, michal nie PIO, sie odezwa ze napewno jada to mysle ze coś się znajdzie.

Wiadomo że zawsze na party zapowiada się masa osób - jak nie zapłacone to do czasu jak się nie zjawią to nie jest pewne że bedą.

OKI SAINT ma u Kazura bo jak doczytalem to umowili sie ze sie rozlicza na miejscu, Belcik dochodzi do listy w ktorej bedzie spal pionowo albo w moim domku.

Pewne są natomiast 43 rezerwacje.

no to jezeli tak

TO JEZ, MICHAL I INTRU są u normanosa. Jak dzisiaj intru sie nie odezwie ze napewno bedzie mozna kupic te miejsca u normanosa. Ktos ma komorke do Intru ? zeby zapytać czy na 10000% ?. Bo ja dzwonie do jezyka bo chcial ale nie moge go zlapac.

XANN gdzie MMP i AQRRY bedzie ?

OKI

INTRU ZREZYGNOWAL.

Co do jeza i michala staram sie dzwonic. Dlatego dobrze ze wymyslilem zaliczki.

Oki beda 1 miejsca WOLNE - jutro moze dojdzie 2 - jez jak juz to jedzie SAM albo wcale.

REZERWACJA U MNIE :). 1 miejsc w pokoju normanosa. Moze jutro sie 2 zwolni jak jez odmowi.

EDIT pomylilem sie

Saint spi u Kazura - jak to bylo na starcie ustalone. Belcik u Normanosa, a ja odzyskalem swoj domek na prywatnosc :).

Wiec zglaszać się - no :) i tak to kurna jest z tymi rezerwacjami na słowo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności