Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A w sobote od której już tam ktoś będzie ?

częśc osób (np ja) bedzie juz od piątku więc się nie martw.

Szooku , pozycjonerzy to ludzie od kompa siłą oderwani, dlatego proponuje zrobić 2 połówki (nie mylic pojeć :() meczu tak po 5 minut każda, i godzinna przerwa pomiędzy nimi :)

to będzie masakra nie mecz, proponuje od razu do stawu sie przenieść jak będzie słońce :)

szook w stawie można chłodzić piwko ....

osoby które przyjeżdzają pociągiem czy pksem proszę o wpisywanie sie do wątku tak zeby mozna było jakiś transport zorganizować.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Aktualizacja:

Na imprezie będzie można zakupić książki na temat SEO Michała I Bartka z podpisami.

Po rozmowie z Helionem który został jednym z partnerów imprezy :( ustaliliśmy cene specjalną.

25 zł

Piłeczka już w domu a ja gotowy czekam na mecz!. Więc zabierać adidasy ;)

mecz.jpg

Pozdrawiam

Mariusz

Na imprezie będzie można zakupić książki na temat SEO Michała I Bartka z podpisami.

Po rozmowie z Helionem który został jednym z partnerów imprezy :) ustaliliśmy cene specjalną.

25 zł

Musicie specjalnie podziękować Szookowi, który wyszedł z siebie i stanął obok. To dzięki niemu macie taką cenę na książkę :( Nawet autorzy o tej niespodziance nie wiedzieli.

Dodam, że to cena specjalnie dla wszystkich uczestników Nocy pozycjonerów. Poza imprezą książka będzie już kosztować normalnie (czyli 39.90).

Duży ukłon w stronę Heliona i dodatkowe podziękowania od autorów ;)

Piłeczka już w domu a ja gotowy czekam na mecz!. Więc zabierać adidasy :(

mecz.jpg

Mariusz

leo beenhakker juz dzwonil ? ;)

ja zwichnąłem kolano wczoraj (podobno) ;(

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

w sumie to dzięki Helionowi :) ja ich tylko namówiłem na chwilową promocje i wsparcie dla Seo Party.

Choć do każdej zakupionej książki na party dodam wkładke :) o 2 razy większej wartości niż kosztuje w promocji.

@Szook kurcze a juz 2 mam w domu. Jedna na autograf Bartosza drugą na autograf Michała.

To mi już bonus się nie należy? :(

a... nie zapominaj Szook kto wpadł na pomysł sprzedaży książek na imprezie... może mi się przez to bonus należy? ;)

powiem tak :D ja także nie jestem targetem a kupie ! :).

Tak samo mecz. Nie gramy dla siebie ! :). Pilka kupiona grac musimy :) - aukcja i nasz wysilek ludzi ktorzy siedza przy kompach i pokopali w pileczke nie pojdzie na marne ja już się o to postaram !. Więc licze na każdego gracza - tylko gracze moga sie podpisac. Nawet jak są to gracze na 1 min !. Liczy się cel :).

Piłka jest oryginalna repliką piłki z mistrzostw - produkowana przez Adisasa - tak ja sam dolną stawke aukcji zapłace 300-400 zł ! za tą piłeczke mimo że jestem osobą która wraz z pozostałymi organizatorami ją kupiła, powodem jest cel :).

Kadzielawski KUP 3 ksiazke bo ta bedzie inna ! :) lepsza i z dodatkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności