Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

a ja mysle że standardowe :P tylko ludzie nie zamknieci w sztywne ramy się tam zjawili.

Super ludzie super zabawa, tam nawet jak ktoś nie wiedział czy może sie wyluzować to po 30 min już wiedział ;) albo tego nie pamiętał że się wyluzował.

Oczywiście generał przebił wiele osób - Gerdi moja Ania Ciebie pozdrawia i mowi ze dość odwazne foto :P.

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wiem że normanos dostał dodatkowe ozdoby w pokoju ;) od kolegi.

?!? Chyba o kogoś innego chodzi, jak ja przylazłem ostatni do pokoju to już wszystkie Afraele i inne takie mocno spały ;D

@adek: to taka reporterska fikcja :P Człowiek połozy się na chwile odpocząć to juz się zlatują paparazzi zrobić jakieś "wypasione" foto. A potem człowiek sobie wstaje, impreza trwa kolejne godziny ale tego już nikt nie sfoci bo to nie jest ciekawe jak sobie siedzimy i rozmawiamy :P Prowokacja i tyle :)

tak tak sam widziałem leżał zaledwie chwilkę potem poszliśmy w piłkę grac ;)

Marketing internetowy dla firm

@jimmi: ja tylko raz wracałem na dworek;) około godziny 2-3

@xann: dlaczego tu wypowiadają się osoby które wraz z osobnikami płci przeciwnej zmyły się z epicentrum imprezowania kiedy jeszcze jasno było? ;D Może lepiej pogadajcie o generale - wytrzymał prawie do rana i czym to sie skończyło? ;)

a na dodatek nie mające nic wspólnego z SEO.wink.gif
Jak nie, SEO Master + Girl of Admin PiO i SEO pełną gębą ;)

----------

dlaczego tu wypowiadają się osoby które wraz z osobnikami płci przeciwnej zmyły się z epicentrum imprezowania kiedy jeszcze jasno było?

Ja się nie zmyłem, to Anie mi zmyli :P

----------

Szook, żona doliczyła się brakującej pary majtek? Jak wracaliśmy to na tamie zatrzymała nas ta Ukrainka.

stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej

;) doliczyła się. Tym razem cały stan się zgadzał. Byłem grzeczny, poza faktem że część imprezy przenieśliśmy do domku z dodatkami w postaci żeliwnej ciężkiej ławki - której samemu wyciągnąć nie dałem już rady.

Ja na jednym zdjeciu MMP widziałem że Ania ci pomagała pić :P wlewając ci do ust.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności