Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
?!? Chyba o kogoś innego chodzi, jak ja przylazłem ostatni do pokoju to już wszystkie Afraele i inne takie mocno spały ;D

Tobie się wydawało że mocno spały. ;) Zwłaszcza jak się schowałeś w szafce i tam siedziałeś a potem jęczeliście w łóżku że Wam się świat kręci. :P

Ok, to ja wstępnie powiem tylko, że szykuje się imprezka pod żaglami na przełomie sierpnia i września, jedna załoga już skompletowana.

Chętnych zapraszam na PW, mile widziane osoby z uprawnieniami żeglarskimi.

Jak tylko nadrobię zaległości w pracy, to założę nowy temat, gdzie podam więcej szczegółów.

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Fotki wyszły świetnie - czekam na inne materiały ;)

Co do chętnych na koszulki (a było takich kilku) - link do sklepu gdzie możecie takie koszulki zakupić:

https://www.kupkoszulke.pl/koszulki-nadruki...orum-p-232.html

10zł z każdej sztuki przeznaczone na cel charytatywny.

MM

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Szook był jak błyskawica na boisku, nikt nie mógł po przejść w obronie, a jego uderzenia sprawiały wiele problemów bramkarzowi mimo, że udarzał z przeciwnego pola karnego. Jego kontrataki wykończyły drużynę Onetu i bezlitośnie to wykorzystała reprezentacja PiO + Szook.tv.

Czy zauważyłeś Eddy jak spod nogi Szooka wyrywa się ziemia?

To była jedna z broni Szooka - piach oślepiał zbliżających się napastników ;)

Ktokolwiek robił to zdjęcie - genialne ujęcie, brawo.

"... pij, będziesz łatwiejszy" :shout:

aaa to już wiem dlaczego większość spała w ubraniach cały czas na plecach....... :D ........ pijaki jedne...

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Hehe mkane przypomina mi sie kolejne powiedzenie "przyganiał kocioł garnkowi" ;)

Szybko się zwinęliście i nie było okazji się pożegnać :shout: więc :D - do następnego razu :(

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

To ja wiem czemu ty w ogóle nie spałeś ;)

spałem ale tylko z przyzwoitości no i wiesz, trzeba było się dać pieskowi ochroniarza wybiegać.

AQQry oglądałem zdjęcia z moją córeczą, tam gdzie byłem ja bezbłędnie krzyczał "tata" na innych "pan, pan" a na Twoim "dzidzia, dzidzia", umiesz mi to jakoś wytłumaczyć ? hehehe

Hehe mkane przypomina mi sie kolejne powiedzenie "przyganiał kocioł garnkowi" ;)

ja tam byłem odważny...pidżama musowo ...nawet okna nad łóżniem otwarte (pod poduszką jednak giwera, tak na wszelki wypadek ;) )

Szybko się zwinęliście i nie było okazji się pożegnać :)

Reklamacje z szybkością do Anii, nawet trzeciej kawy nie mogłem rano wypić. Jak była mocno mi potrzebna obrazują zdjęcia jakie z oddali robił mi Xann, pewnie z litości dla mnie nie ujawnił ich.

więc :D - do następnego razu :)

jak mus to mus :) hehe, zobaczym co z rejsem, jak będą realne plany to się zastanowie tylko na jachcie jak kupimy po kracie piwa, jak w Dzierżąznej, to może nieźle kołysać :shout:

@mkane uratowałeś mi życie, tak jak mówiełm jestem winny linki :)

hehe, gwoli jasności , pamiętam o tych linkach ale za cho****e nie mogę, w pamięci, odnaleźć tego fragmentu jak ratowałem ci życie. Tak to jest jak się jest *starym *albo pijanym *albo zmęczonym nie pamiętam dokładnie... heheh :(

*niepotrzebne skreśl

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Właśnie zakupiłem czarną koszulkę PiO... :D

Szooku miał natomiast jeszcze jeden gadżet w postaci kubków "Pozycjonowanie i Optymalizacja", można to u ciebie Szooku kupić ?

Pozdrawiam

Cez

P.S. Zdjęcia rewelacja, dzięki jeszcze raz...

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności