Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Mój GG 8892623 - Jeśli ktoś chce autoryzować filmik !

We wcześniejszym poście pojawił się mały błąd... Soory :/

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Aneczka: widzę, że moja bratowa się wreszcie pojawiła na forum :)

@noone: na rejsie to będzie dopiero się działo, jedna duża wanna za burtą ;)

@czirliderki: chyba mnie coś ominęło..... chyba nie tylko to ;)

Szykuje się jeszcze jedna impreza, tym razem w Tychach 28-29 lipca na festiwalu tyskim im. Riedla.

ca. 10 osób już jest, kto jeszcze chce się wybrać to na PW albo w nowym wątku, który stworze jutro, dzisiaj już nie dam rady.

Zdjęcia są super!! Generał jednak króluje nad wszystkimi :)

Nie mogłem być na tych wykładach :):) ale sobie wczoraj pomyślałem kupię sobie książkę trzeba dać chłopakom zarobić ! Ale jesze wtedy nie zdawałem sobie sprawy jakie oni mają układy i jaka kara może być za nieobecność . Zamówiłem zapłaciłem Dzisiaj włączyłem Tv dowiaduję się że poczta strajkuje. Nie ma lekko kara musi być Teraz trzeba się kiwać ;) pewnie do końca strajku .

Heheheh poczta sobie pomyślała pewnie oni się bawią " a my tu na deszczu wilki jakieś ......." (Nic śmiesznego) i też ruszyłą do Dzierżąznej czy jakoś tam .

Pozdro..

;) W nocy o północy powstała jedna paczuszka z fotkami z Seo2K7 do pobrania Paczuszka babuszka około 12mb, 84 fotki.

Ide spać, do zobaczenia na następnym seoparty :)

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

ale sobie wczoraj pomyślałem kupię sobie książkę trzeba dać chłopakom zarobić ! Ale jesze wtedy nie zdawałem sobie sprawy jakie oni mają układy i jaka kara może być za nieobecność . Zamówiłem zapłaciłem Dzisiaj włączyłem Tv dowiaduję się że poczta strajkuje. Nie ma lekko kara musi być Teraz trzeba się kiwać :) pewnie do końca strajku .

Na imprezie książka byłą za 25 zł, a dodatkowo Szook pokazał swoją wielkość! Część książek miała dodatkowy bonus w postaci kodów na reklamy Onet.pl o wartości 200 zł a reszta 50 zł...

Fotki fajne tylko kurde gdzie tam te strusie były ? hehe

Oczywiście najładniejsze są Twojej córki (pozdrowienia dla niej i żony), w paczce Xanna też było fajne zdjęcie na trawie, moja partnerka orzekła, że naszej też trzeba będzie taką sesje zdjęciową na trawie zrobić :)

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Jakbyście popatrzyli na plan to około 1,2km od ośrodka była ferma, a wogóle bardzo sliczne tereny w około.

Mamy plan ze pod koniec wakacji wypad na weekend z rowerami :]. Ech to będzie sesja zdjęciowa, co prawda mój sprzęcik nie dorównuje lunecie xann'a, ale czekan na nowy zestaw filtrów do zdjęć portretowych (filtry dyfuzyjne).

Wogóle widoki fotografować to tylko z filtrem polaryzacyjnym, wtedy niebo wychodzi ślicznie.

A tu linki do innych moich fotek:

Trzeci Festwial

Dni BB

Makro

Pozdrófka

Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności