Skocz do zawartości

30 czerwca-1 lipca SEOPARTY

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 710
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mozesz jechac tym na poludnie co pisales

mysle ze odbior bedzie trwal jakis czas, my poprostu zjedziemy autami do Lodzi i wspolnie poczekamy na ludzi jadacych pociagami. np w godzinach popoludniowych. Bo wiadomo ze pociagi roznie jada.

Najwazniejsze zeby podawali o ktorej sa i na jakiej stacji.

tzn ja nie chodze spac na imprezach bo nie po to jechałem tyle KM zeby chodzic spac

Che, che - to mi przypomina wakacje chyba z przed 3 lat :)

Mialem domek nad jeziorem obok takich slazakow, maz z zona, ok 45 kat + dwojka dzieci ok 11 lat. Od 7 rano juz nawaleni chodzili - to juz choroba ;) Ok 3-4 rano oni w domku baluja a dzieci "mamo, tato ciszej, my chcemy isc spac". A oni "dzieci, my tu nie przyjechali z tak daleka zeeby spac, my tu przyjechali odpoczywac" :D

I tym akcentem zglaszam swoja obecnosc w Lodzi ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

:) tzn ja nie chodze spac na imprezach bo nie po to jechałem tyle KM zeby chodzic spac :) . Ktos ci złe dane dał ja wrecz nie pozwalałem im spać :) .

Szook a to co :D:D:D:D

CENZURA :P

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

to 3 dzień :) i ciekawe dlaczego te zdjęcie jest PUBLIC :D:). Dobrze ze ocenzurował :)

Ok ja powoli wszystkie informacje zbieram do kupy. Tzn organizacja transportu, noclegi, rezerwacje itp i pojawią się na stronie która będzie taką informacją dotyczącą SeoParty2k7 link w stopce.

Oczywiście dyskusja dalej w tym wątku - proszę także wpisywać się względem dojazdu PKP i odbiorów.

Pozdrawiam

Mariusz

Irek - jak na moje oko to jakies 2-8 :D jak pamiętam o ile będzie też ta druga parka.

Choc ile by nie miały :) wpadajcie tylko pisać jaki pokoik bo 2 nie jest zbyt wiele. Czym szybciej tym lepiej ;).

My swojego nie możemy zabrać - musi zostać u dziadka bo nie miałbym co zrobić z psem :).

Ale to niech Xann napisze ile ma jego. I czy bedzie ta osoba z dziecmi o której wspominał :).

No i oczywiście albo sami klepiecie miejsca albo :P do 22 u mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności