Skocz do zawartości

TV lcd 3k

radca78

Rekomendowane odpowiedzi

Polecałbym Ci Samsunga z serii N

Mógłbyś jakiś link do konkretnego modelu? Masz z nimi do czynienia na co dzień?

Jeżeli natomiast boisz się, że będziesz musiał siedzieć przed tak "dużym" TV w odległości 1-2 metry to obawy są bezpodstawne, przed takim telewizorem właśnie w takiej odległości się siedzi - szczególnie jeśli będziesz oglądał HD TV.

Niestety czasami trzeba też patrzeć na analogową kablówkę :) a i tak 90% to divx a tu często z 2-3 metrów nie jest za wesoło (szczególnie kablówka), a ścianka faktycznie mała (nie 1m ale nie jest cała do dyspozycji).

Jezeli masz kupowac ten LCD 32 cale to juz lepiej nic nie kupowac

Jakos ostro trzymasz sie tych 32 cali i koniecznie LCD, nie rozumiem tego

Jezeli plazma 42 cale ma zajmowac ci cala sciane to lepiej niech nia zajmuje ale bedziesz miec konkretny TV

Używaj Cuilla i Hakii

Jakos ostro trzymasz sie tych 32 cali i koniecznie LCD, nie rozumiem tego

A co tu do rozumienia - skoro nie mam miejsca na 42 to chyba znaczy że nie mogę mieć takiego rozmiaru na ścianie. Nie upieram się przy LCD, tyle że w tych rozmiarach nic innego nie ma. Teraz sprawa rozgrywa się o ewentualną jakość (o ile jest sens kupowania w tym przedziale cenowym) w kwocie 3-4k.

Mógłbyś jakiś link do konkretnego modelu? Masz z nimi do czynienia na co dzień?

Chodzi mi o ten model:

https://www.maximedia.pl/?promocje=telewizo...sung_le_32n71_b

Moim zdaniem chyba najlepszy z LCD'ków 32 calowych. Obraz super (na HD, xboxie 360) trochę gorzej na Cyfrowym Polsacie. Nie wiem jak np na zwykłej antenie telewizyjnej.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności