Skocz do zawartości

Uwaga na śmieciarza

tezeusz

Rekomendowane odpowiedzi

Przestrzegam przed wpisywaniem się do katalogu ioks.info. Właściciel w zamian za wpis "zaszczyca" nas wysyłką spamu. Wprawdzie ma to w formie nieco zawoalowanej wpisane w regulaminie, ale praktycznie mało kto czyta regulamin, po drugie czy taki osobnik myśli, że przechytrzył nieuważnego wpisywacza i teraz będzie mu walił spam bezkarnie. Tylko, drogi troglodyto z ioks.info, jeżeli myślisz, że nachalny, chamski sposób spamowania daje skutki, to obawiam się, że jesteś w błędzie. Filterki są coraz doskonalsze, a twoje usługi czy to hostingu, czy łatania prezerwatyw będą ignorowane.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

ale praktycznie mało kto czyta regulamin
a czasami warto....
po drugie czy taki osobnik myśli, że przechytrzył nieuważnego wpisywacza i teraz będzie mu walił spam

fakt pierwsza wiadomość była całkowicie nieczytelna i to był mój błąd przyznaję.

Tylko, drogi troglodyto

czy ja Ciebie obrażam....?

PS: jeśli ktoś nie czyta regulaminu i potem ma pretensje że dostaje, jak to powiedziałeś spam to niech ma pretensje do samego siebie a nie do mnie. Więc jeśli komuś się nie podoba to że od czasu do czasu dostanie wiadomość (bo nie mówię tu o jakimś cyklicznym wysyłanie masowych wiadomości) to niech nie wpisuje się do mojego katalogu. Proste .....

I taka mała uwaga: a tobie drogi tezeuszu wszystko wychodziło za pierwszym razem i zawsze się udawało.... ? I stwierdzenia typu "troglodyta" to możesz sobie kierować do kogoś kogo znasz a mnie nie znasz więc z kąd możesz wiedzieć jaki jestem?? Więc następnym razem zastanów się zanim kogoś obrazisz.... bo krytykować to jest łatwo prawda... a zwłaszcza kogoś.

Darmowe pozycjonowanie dla każdego.

Zapraszam także na mój blog - wszystko o PSP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności