Skocz do zawartości

Ovh Pomoc

stefan01

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie spodziewam sie ze ktos mi pomoze odpowiedziec na moj problem nie obrazajac mnie! A mam problem nastepujacy!!

Zakupilem domene na az.pl podczepilem ja do Hostingu OVh nibyby wszystko ok ale pojawia sie problem gdy chce stworzyc subdomene poprostu nie moge tego zrobic od poczepionej domeny od domeny ktora byla wraz z zakupem Hostingu Plan90 moge normalnie tworzyc i jest ok! Ale co mam zrobic zebym mogl tworzyc subdomeny od tej podczepionej POmoze Ktos? Bede Bardzo Wdzieczny!?

Pisze tutaj poniewaz Suport z Ovh dzis nie odpowiada a dla mnie liczy sie czas! Wiec Licze na wasza POmoc!

Sam nic nie zrobisz. To stary numer, raz na 100 przypadkow cPanel dodaje zle domene i nie mozna tworzyc w niej subdomen (tylko ze w ovh nie ma chyba cpanelu). Bynajmniej, musi zadzialac support.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

A może tak zerkniesz do pomocy, którą OVH udostępnia ? Jest tam to opisane.

Subdomeny dodajemy jako multidomene. Tak samo jak zrobiłeś z domeną. Swoją drogą OVH mogłoby udostępnić możliwość korzystania z cPanela lub innej alternatywy do tego ich panelu, jest po prostu strasznie nieintuicyjny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności