Skocz do zawartości

.... Chce ZMASAKROWAĆ ....

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

OK. Sprawa przedstawia się tak:

1.Robie strone.. na początek ok 3,5 tysiąca podstron. Jeśli chodzi o pozycjonowanie to mam znikomą wiedzę Strona będzie oparta na php. Całośc dynamicznie tworzona i.. Jak np zrobie część strony wyświetlaną za pomocą pliku..dajmy pokaz.php Za pomocą tego pliku będzie dynamicznie tworzone np 100 podstron.(zawartość uzależniona od przekazywanych parametrów). Roboty googla będą widzieć jedna strone (pokoz.php) czy te 100 stron storzonych po "skompilowaniu"??

2. Czy na każdej stronie jak dam takie same znaczniki meta to dobrze??

3. Ile słów kluczowych najlepiej wybrać?

4. Wogóle dajcie jeśli możecie jakieś porady! Oczywiście jeśli nie jest to problem.

Mam moją staaarą stronke. Która jest zaindexowana.... Nie wiem z jakiej okazji.. i w systemie linkor mam juz 42 punkty.. Co z Tym dalej zrobić.. To może pomoc w rozkręceniu tej nowej??

Mam też PR=1 x2 .. ale są to aliasy.. i nie moge ich dodac do linkora... Nie wiem czemu.

Jak np teraz na kazdej zaindexowanej podstronie umieszcze link do nowej strony.. i roboty wroca na ta stara to będzie to liczone jako 42 do page rank czy jako 1 "referali"??

Pozdrawiam

zX|studio

Z góry dziękuje za pomoc.

.. Out oF mY Mind ..

Dziękuję za odpowiedź .. mam jedno pYtanie Czemu sugerujesz wypisac się z linkora?? Wczoraj sie zapisałem jeszcze go zabardzo nie używam..

...i jeszcze jakbys mógł opd na:

"Jak np teraz na kazdej zaindexowanej podstronie umieszcze link do nowej strony.. i roboty wroca na ta stara to będzie to liczone jako 42 do page rank czy jako 1 "referali"??

"

.. Out oF mY Mind ..

PR chodzi mi o.. no nie moge zacytowac bo padł dodaj.pl... ale tam jak sie sprawdza PR jest takie coś./.. 1/10 i costam 1 page link to your siet czy cos takiego. Sprawdzałem inne strony i takie cos bylo.. mojej nie moge sprawdzic bo nie moge wejsc na ta strone.. Poszukam moze na innej stronie bedzie link do tego skryptu .cgi

Pozdrawiam

.. Out oF mY Mind ..

Poszukam moze na innej stronie bedzie link do tego skryptu .cgi

chodzi Ci o narzędzie do sprawdzania PR? użyj tego bądź tego

1. 100, o ile będą miały inne adresy (np. pokoz.php?temat=strona-o-telefonach)  

2. Tak.  

3. Czym mniej tym lepiej.  

4. Użyj opcji "szukaj".  

5. Wypisz się z Linkora...

1. dokładnie tak jak pisze jez tylko że toolbar będzie wskazywał PR strony głównej więc jeśli chcesz sprawdzać później PR podstron to korzystaj z innych narzędzi

2. Nie jez... wskazane jest aby stosować różne (stopniowane) META TITLE do podstron oraz różne (stopniowane) META DESCRIPTION

3. Nie do końca jez... obierasz rzeczywiście kilka podstawowych słów jako powiedzmy 60% a resztę linkujesz z czymś zbliżonym bądź w postaci https:// twoja.strona.pl - jeśli powiedzmy skupisz się wyłacznie na 3 słowach kluczowych i rozłożysz na nie 100% linków możesz w google spodziewać się niespodzianek

4. dodawaj strony do katalogów np. https://www.webwweb.pl i systemów np. https://www.webwweb.com oraz użyj opcji "szukaj" aby rozwiać inne wątpliwości

5. nie mam zdania, nie korzystam z linkora

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Nie rozumiem was.

Przecież na wszystkie pytania odpowiedź na tym forum padła.

A tutaj od admina po modków aż na userach skończywszy wszyscy odpowiadają, jakby to był topic "nasze strony poleciały w google, update algo".

hm

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

zYm3N troszke mnie zaskoczyłeś. Jeśli nie będzie tutaj takiej atmosfery zanim napisałeś... to ty.. to Istota całego forum nieco padnie. Forum to miejsce gdzie sie rozmawia.. Nie zebym miał coś do Ciebier.. ale takie coś, że po co wy mu (mi) piszecie odpowiedzi na takie costam.. przeciez moze poszukac.. to.. troche niebardzo.. Forum to nie google.. Nawet powtarzanie czegos tysiac razy nie jest czyms złym.. Nie chcesz odpisywac na moje pYtania to nie pisz, ale takie cos ze suerujesz innym aby odesłali mnie do suchych faktów.. Dobra niewazne troche mnie to zaskoczyło.. To tak jakbym byłna forum allegro.pl i znowu jakbym został zaatakowany przez Bydle (taki ma nick na allegro). Ja zaczynam i siedze na modemie. Czekam na odpowiedzi bo nie moge sobie siedziec i szukac sam bo telepies zerznie ze mnie cała kase.. wiec wybacz skoro nie dostane tutaj odpowiedzi na moje pYtania to juz nie bede tutaj więcej pisał..

Zadam jeszcze kilka pYtań.. może ktoś będzie uprzejmy i odpowie.. Dziekuje za wcześniejsze odpwiedzi.

1. Kto zna link do strony z informacjami o tym co loobi google?? Pamietm takie cos..było tam chyba 80 pare punktów.. o grafice o tym ze strona jako calosc musi byc na jednym serwerze ze lepiej jak jest .. ma fajna domene.. itp.

2. Czy ukryte texty w kodzie sa tak samo liczone jak normalnie te wyświetlane?? Chodzi mi o komentarze.

3. Czy ukryte texty (kolor textu + kolor tła) opłaca sie robić??

4. Orjentacyjnie (taki mniej więcej algorytm) występowania słów kluczowych w texcie strony. Dala 3-4 słów kluczowych.

5. Czy może ktoś podać mi strony dzieki którym moge zaindexowac strone ( chodzi mi o trick )

Pozdrawiam

rastanX

.. Out oF mY Mind ..

Jescze kilka pYtań

6. Co to jest Cloaking, znalazłem to gdziesna google.. ale nie zabardzo rozumiem o co w tym chodzi.

7. Czy strony ktore mało się różnią od siebie.. Np tylko linkiem.. ale texty są takie same.. np. Dajmy na to ze mam serwis z downloadem czegostam. Aby pobrac dany plik klikasz w link, otwiera się nowe okno z linkiem do pobierania + jakiestam hm.. np reklama innych moich serwisów..

8. Czy konstruować np te nowe okan razem zmetatagami i indexowac je w wyszukiwarce??

Chodzi o jaknajwiększą liczbe zaindexowanych stron.. aby kożda następną moją strone szybko wprowadzić do wyszukiwarek. Dobrze myśle czy sie myle??

Pozdrawiam

rastanX

.. Out oF mY Mind ..

:hello: heh.. Zadużo pYtań zadaje?? Zawsze staram sie to co robie robić jaknajlepiej.. Troche ogranicza mnie to, że net mam na modemie i czasami na uczelni sobie posiedze dluzej.. Ale lubie to co robie i chce robić to jak najlepiej.

Nawet juz ksyfki mi sie pomyliły.. Uzywam 3 na różnych forach i.. takie są skutki... ale zawsze jest X.

Pozdrawiam

zX|studio

zX

rastanX

.. Out oF mY Mind ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności