Skocz do zawartości

.... Chce ZMASAKROWAĆ ....

Rekomendowane odpowiedzi

zX|studio: nie mów, że tepsa.. Gdyby tak bardzo Ci zależało na wiedzy, to robisz wyciecieczkę do kafejki i za aż 10 zł (!!!) ściągasz "only text and images" przy użyciu teleport pro. I to nie tylko forum nasze, ale także inne fora np. zagraniczne.

Dlaczego napisałem posta zwracając się do piotrka i pozostałych odpowiadających ? Nie dlatego, że Cię nie lubię - przecież CIę nawet nie znam - ale z tego prostego względu, że dotychczas to oni jechali po ludziach za to, że nei szukają na forum, że nie korzystają z google.. no i nie dziwiłem im się. Po prostu RTFM. I tyle.

Zresztą kolejne Twoje posty dały potwierdzić moje słowa: nie ma sensu pomagać. Jedno pytanie, co mi się od razu rzuciło w oczy: co to jest cloaking.. ;( Tyle razy ile to było dyskutowane, ile było przerabiane..

men:

"cloaking what is this"

w google. Przecież pozycjonować chcesz. Zobacz jakie wyniki.

Cholera, dochodzimy do przełomu. Nie takiego, jaki opisał pneuma, ale do przełomu, kiedy pozycjonerzy będą sprzedawać klientom usługę, a wyniki.. wyniki niech sobie klienci sprawdzą sami. Bo pozycjoner umie pozycjonować. Ale nikt nie każe mu umieć korzystać z wyszukiwarki..

Sory, nawet nie umiesz edytować poprzednich postów.

pozdr.

true, true, true...

a tlumaczenie o modemie nie jest dla mnie tlumaczeniem... myslalem, ze Net jest juz tak tani, ze za klikadziesiat zł za miech, i czasy modemu to juz niemalze prehistoria... myslilem sie. Ale pamietam jak ja nie mialem stałego Netu kiedys... szedlem do kolegi, czy do kogos do pracy... sciagalem, a w domu przegfladalem sobie spokojnie.

Po prostu, jak to pisal Szy. czy tkos inny... forum przestanie byc interesujacym miejscem jesli ciagle beda padac tego typu az tak podstawowe pytania i okaze sie, ze Ci, ktorzy maja wiedze i ja poszerzaja wyniosa sie stad w wiekszosci, a zostana tylko pytania na takim poziomie, ciagle tym samym i o to samo. Forum umrze. <minuta ciszy> (na refleksję)

Bartek już odszedł. I przyznam szczerze, że ja też dość mocno rozważam odejście.

Wiem, że pewnie dla was to nic wielkiego: nowi przychodzą, starzy odchodzą.. ruch jest, a ruch - szczególnie pieniądza - to rzecz najważniejsza.

Szkoda tylko, że mało nowych, ciekawych rzeczy tutaj znajduje, a jeśli już, to dopiero po godzinie przeglądania topiców, bo tematy wątków wyglądają tak jak ten tutaj... Moderzy mogliby przynajmniej PW puścić. Z tego co wiem - po moim forum - dość dobrze to działa na użytkowników. Czas przeznaczony na odwiedziny tego forum pewnie pójdą na odwiedziny jakiegoś zachodniego...

Cóż. Pożyjemy, zobaczymy.

pozdrawiam.

Bartek już odszedł. I przyznam szczerze, że ja też dość mocno rozważam odejście.

Nie obraź się, bo nie mam nic do Ciebie ale czytając takie teksty jedyne co mogę zrobić to zaprosić Cię do działu Komentarze w celu chyba wiadomym

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Piotrek, wiem, że Michał nie ma czasu. I ja to rozumiem. Ja nie mam do nikogo pretensji, że forum wygląda tak, a nie inaczej. Normalna kolej rzeczy. Tylko czuję się, jakby rozpoczął się nalot ludzi nie potrafiących skorzystać z wyszukiwarek. Po ostatnich topicach, tak się właśnie czuję... i to męczy trochę.

Majkel napisał, że forum umrze, skojarzyło mi się to z odejściem bartka. No i napisałem tylko, że mi też powoli jakoś nieswojo tutaj jest.

Nie narzekam. Raczej dziękuję, że przez tyle czasu miałem możliwość zdobycia bardzo dużej wiedzy. Gdyby nie forum, pewnie ciągle męczyłbym się i miał więcej domysłów niż faktów (chyba, że zacząłbym testy tworzyć).

Wiesz, jak przestanie mi całkiem odpowiadać, to się wyniosę. Powiem cześć i pójdę. Koniec, kropka. Nie traktuj tego co napisałem, jako jakiegoś szantaużu/pretensji czy czegoś w tym stylu.

Chyba macie racje... Troche głupio sie tłumaczyłem.. ale jak to zwykle u mnie.. nic nic.. a nagle hurra i Chce odrazu wszystko na cacy.. coz nie podano mi na tacy..moze to i dobrze.. jak zwykle moge powiedziecale poszukam i wiecej sie dowiem niz jakbyscie mi wszystko opisali... Macie racje.. Wróce jak juz moja wiedza.. BEDZIE.. bo teraz to sa strzepki.. na temat pozycjonowania.. Dzieki za pomoc.. i za nastawienie mnie na dobra droge..

BTW: Sorry zYm3N.. szacunek szacunkiem ale tym : "Sory, nawet nie umiesz edytować poprzednich postów"" Mnie totalnie rozwaliłeś... heh.. ale można i tak.

Pozdrawiam

zX|studio

ps. Wróce tu za jakiś czas, chyba sie nie obrazicie :hello:

.. Out oF mY Mind ..

• 10 miesięcy temu...

Sporo tu ludzi, którzy mają pretensję, że się im nie odpowiada. A zadają pytania, na które już X razy odpowiedziano na tym forum.

Szukając marnujesz "czas" maszynie, a pytając ludziom - więc nie dziw się, że nie dostajesz odpowiedzi.

A forum, na którym "się dyskutuje" wygląda np. tak: https://skoki.risp.pl/forum/viewforum.php?f=3 :) Szkoda tam nawet czasu tej maszyny na to wszystko :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności