Skocz do zawartości

[Szukam] Wolontarjuszy

Warlock

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje osób które pomogły by mi w tworzeniu portalu. Jak narazie posiadam mały wortal informacyjny gixi.net ale chce go znacznie powiekszyc. Stworzyć nowe działy tematyczne i właśnie do nich potrzebuje osób które by je prowadziły. Przydała by mi sie także pomoc w tworzeniu systemu portalu (wyszukiwarka internetowa i katalog bedzie z gixi.net ale trzeba zrobić coś dobrego do zarządzania treścią). Odrazu zaznaczam, że na wortalu nic nie zarabiam a jedyne co moge zaoferować to konta e-mail.

Dobrze bylo by gdybys napisal o ... czym jest ten portal?

Chciałbym utworzyc kilka nowych działów ale do tego sa potrzebne osoby. Najlepiej by było gdyby przejąc jakieś małe stronki i przyłaczyć je pod gixi.net. Poprostu ktos ma strone, ja tworze osobny dział i osoba(by) pisza to co pisały na swojej stronie tylko tym razem pod patronatem gixi.net. Oferuje miejsce na dysku, konto e-mail. Sam całość przygotowuje tak ze ktos poprostu przesiada się. Jeśli są osoby chętne lub macie kogoś znajomego to dajcie znać.

Wchodze na forum, czytam newsy... i zaczynam sie zniechecac - to jest portal informacyjny... nowinki z IT? Logosy na komorke, gry...

Wg. mnie najpierw daj jasny przekaz odbiorca dla kogo to jest (teraz takiego przekazu nie ma).

Dwa jesli szukasz wolontariuszy - to okresl z jakich dziedzin i co maja robic.

Prawde mowiac jesli znajdziesz ich na zasadzie "rozkreciecie mi vortal, a dostaniecie konto mailowe" to bede zdziwiony.

Popieram przedmówcę zobacz ile jest wortali ogólno tematycznych.

Powoli w milionach stron trudno sie odnaleść.

Pomyśl o czymś co mogło by wstrzasnąć publiką

np www.korupcja.pl -wortal informacyjny o korupcji w Polsce 8)

Ps mam jakiś wstręt do logo i dzwonków ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności