Skocz do zawartości

Qlweb wykrzaczaparser?

zoreander

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam forum phpbb byprzemo i qlweb'a na jednym hostingu. Od jakiegoś czasu mój hostingodawca tłumaczy pojawiające się błędy 500 :

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, xxx@xxx.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

tym, że qlweb to "żle napisany skrypt który wykrzacza parser serwera".

Qlweb sobie chodzi bez problemu, natomiast forum mi pada i wyskakuje powyższy błąd. Mam qlweba na innym hostingu i nic takiego się nie dzieje więc chciałbym żeby ktos się wypowiedział, czy rzeczywiście qlweb może "wykrzaczać parser", jeżeli tak czy można temu zapobiec?

...

Tak. Brak indeksów w tabelach i wszechobecne dodawarki potrafią nieźle zagotować serwerek. Wiele hostingów zabrania już qlwebów lub blokuje konta.

Były ze 2-3 tematy na temat optymalizacji qlweb'a.

Hmm.. wydawało mi się, że to raczej laickie pytanie więc powinno się znaleźć w dziale dla początkujących :( W takim razie proszę moda o przeniesienie do odpowiedniego działu.

Były ze 2-3 tematy na temat optymalizacji qlweb'a.

Coś tam było ale zupełnie nic nie na ten temat :)

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności