Skocz do zawartości

spadek na ostatnie pozycje .... dlaczego

awtk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale bez przesady ... wczoraj w dzien na 3 stronie a teraz na 52 ? dzisiaj rano na 30 wiec ciagle leci w dol... jak dlugo jeszcze? co mam teraz zrobi??? jest jakies wyjscie? storn mam zaindeksowanych okolo 750 wiec nie tak duzo... wartosciowych linkow w systemi link24 mialem okolo 300 ...

Czy ktos moze przeanalizowac moja strone? robot google widzial ja ostatnio 17.06.2006 dzisiaj jest 19. jak zobaczy to moze cos sie zmienic na plus? i czy w ogole zobaczy...

troche lipa bo prowadze sprzedaz internetowa a to nie pomaga

ratujcie :hello:

Przestań płakać tylko poczytaj forum,takich tematów jak twój jest kilka w tygodniu.

Na szybko, wywal swoją domenę z tym czymś po kropce i zacznij linkować bez systemów.

Systemy są dla co najmniej średniozaawansowanych użytkowników.

Masz w Yahoo 96 linków i wogóle ten temat powinien zostać zamknięty.

Musisz być cierpliwy.

Nie placze ... porpostu szef w pracy chce aby strona byla w pierwszej 10 zeby sprzedaz byla lepsza a teraz jak poleciala w dol to juz calkiem.... ciezko mu przetlumaczyc ze to ciezkie zadanie i dlugoterminowe ...

ok rozumiem cierpiliwosc przede wszsytkim... ale czemu mam wyrzucic z domeny to sote? to juz nie bardzo rozumiem

Nie jest moja, ale mam u nich wykupiony sklep wiec korzystam z ich domeny. Jak teraz wykupie np. marionex.pl to pewnie sklep posypie sie na kilka dni a zdjecia i opisy z niej pobierane sa tez do innych celow (czytaj: allegro)

to chyba jednak jakis ban albo niezly filtr ... nawet po haslem "marionex" jestem na 7 stronie...

raczej to nie efekt FSB

idzie sie pochlastac ....

Znowu google mnie wy.....balo .... Dlaczego tak sie dzieje? Dodaje kilka wpisow dziennie, nie jestem w zadnym systemie linkowania... znowu mam czekac kilka dni na powrot? o ile on w ogole nastapi ... Cos tu chyba jednak jest nie tak

Albo młoda domena która złapała FSB albo tymczasowy spadek,to się zdarza w google strony którę są na pierwszych pozycjach lecą otchłan po to żeby dzień póżniej lub dwa wrócić.Ale katalogownaiem dłuższą metę to nie zajedziesz zadaleko.

UX+SEM=ROI!

mail:dszpak(malpa-at)gmail.com

10 dni temu miałem znowu podobny problem. Od miesięcy na ważne frazy byłem na 3-12 miejscu. Nagle pewnego dnia jestem na 700-nej! Każda z fraz kluczowych Została tak potraktowana. Czekałem 10 dni, po czym w akcie desperacji wykasowałem domene z google sitemaps i skasowałem plik weryfikujący z serwera.

Niespodzianka! Na drugi dzień jestem z powrotem na starych, dobrych pozycjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności