Skocz do zawartości

spadek na ostatnie pozycje .... dlaczego

awtk

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie dalej strony sa na bardzo dalekich pozycjach, ale czekam cierpliwie az powroca na stare pozycje.

Dziwne ze poleciala od razu subdomena, calkiem inna tematyka oraz pozycjonowane frazy. Zbieg okolicznosci, czy taka jest regula, ze strona glowna pociaga za soba subdomeny? A moza subdomena pociaga za soba strone glowna?

Czy jesli mam strone www.strona.pl i jest tez ona dostepna pod adresem strona.home.pl to czy to bedzie liczone jako duplicat czy nie ? Obie strony maja takie samo ip.

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ogólnie to google coś ostatnio strasznie miesza w wynikach, np. duże zmiany widzę pod słowem kulturystyka. Na niektórych stronach przez kilka godzin pojawia się PR>0 a później znowu zero. Myślę, że trzeba spokojnie poczekać, bo niedługo to się ustabilizuje.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Gdzie Ty to widzisz ? ja widzę, że się waha między 7, a 8 miejscem.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności