Skocz do zawartości

[ zlece ] Pozycjonowanie

damien

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chciałbym zlecic pozycjonowanie serwisu www.tupacfan.net

Interesujace mnie wyszukiwarki: Google, Onet, WP

Slowa kluczowe do wypozycjonowania: 2pac, tupac, 2 pac, tupac amaru shakur, tupac shakur, 2pac shakur, 2pac mp3, 2pac download

Strona niegdys miała wysokie pozycje w Google na slowa: 2pac, tupac, 2 pac (miescila sie w 1-5) jednak jakis czas temu jakby zniknela w ogole z wyszukiwarki. Chcialbym odzyskac te pozycje.

Strona istnieje rowniez pod adresem www.tupacfan.republika.pl (takze nie wiem ktory adres lepiej obecnie pozycjonowac) gdyby trzeba bylo koniecznie nabyc inna domene, to jestem sklonny ja zakupic. Obecnie w Onecie i WP jakoś sobie radzi, na pewno lepiej niz w Googlach ale pozycje rowniez nie satysfakcjonuja mnie...

Poproszę o oferty na PM lub mail zawierajace:

- wycene uslugi pozycjonowania

- przewidywane osiagniete pozycje

- aktualne portfolio swoich zlecen

- forma zaplaty za usluge (przed podjeciem prac / w trakcie - podzial wplaty /po osiagnieciu efektow)

Moj e-mail: damian@tupacfan.net

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności