Skocz do zawartości

Bardzo stare domeny

harbi

Rekomendowane odpowiedzi

eee... a już myślałem że odkryłem amerykę :)

nawiązując do tematu, to na stronie findeteer.com można sobie wyszukać 'stare' domeny po słowie kluczowym. A klikając na samym dole na Lookup PageRank otworzy się nowa strona z wykazem PR tych domen.

Jak ktoś zna tego typu serwisy (ale bardziej 'wypasione') to niech się pochwali :)

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chciałbym jeszcze na chwilę wrócić do początku tego tematu, a konkretnie do mojej domeny https://www.explore-poland.pl. Tej domeny nie ma oczywiście już w indeksie googla, ale po wpisaniu do wyszukiwarki explore-poland.pl wyskakują 224 strony, na których umieszczony jest ten link. Czy jest szansa, że google zaindeksuje mi te linki, czy też będzie je ignorował?

OMG...

Zapraszam do działu dla początkujących. Google dla komendy link: pokazuje tylko cząstkę wyników. Linków lepiej szukać w Yahoo! albo narzędziami.

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

• 2 lata później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności