Skocz do zawartości

Drzwiowe.pl - Musiszy tutaj być !

tomekg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam dla Was nową, zadbaną, z odpowiednimi plug-inami stronkę opartą na skrypcie WP na której możecie zachęcać swoje wartościowe artykuły. Regulamin jest prosty i nie wymaga tłumaczenia. Dla tych którzy go spełnią ( co nie będzie trudne ) nagroda z mojej strony - naprawdę zatroszczę się o ten katalog - więc Wasze wpisy będą wartościowe - adder startuje jutro, dziś troszeczke linkora ( w miarę rozwoju dojdą nowe systemu ). Nie przeocz więc naszej strony !

Nadmieniam że domena ma ponad rok, hosting jest płatny i stabilny.

Zapraszamy - Drzwiowe.pl

Edit:

Dopalone systemem wymiany pierwsze wpisy - następne nowe także dopalę wiec radzę się pospieszyć :jezyk1:

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Heheh... :rolleyes:

tomekg Jak opieszałość? :) Ja wszystko monitoruje... Ale nie zamierzam osobiście dodawać każdego precla jak to było na początku ! Każdy musi dodać unikalny opis, określić czy jest moerowny, SEO, Darmowy ?, a także określić rodzaj skryptu !

Spis.presellpage.pl to serwis web20 tworzony przez jego użytkowników... :)

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności