Skocz do zawartości

www.hosting365.pl

var1at

Rekomendowane odpowiedzi

witam

zetknąłem się z tą firmą i jestem bardzo zadowolony. Testowałem jednak usługę UNIX PLUS, która nie jest w chwili obecnej sprzedawana. Pytanie do was: czy posiada ktoś konto na windowsie? Jeśli tak proszę o opinię.

pozdrawiam

Światowej klasy własne data centre

Zgłupiałem. Wszedzie w Internecie pisza data centER a oni maja na stronach same centRE. Ja generalnie pierwszy raz o firmie slysze, dlugo dzialaja juz na polskim rynku?

A ceny zabojcze jak na taki malutki transfer.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

center/centre to zapewne wybryk tłumacza

ile działają nie wiem, mniej niż pół roku na moje oko

na ich IP w krakowie mam z warszawy ping 11 ms

na kei.pl (też kraków) okolo 15 ms

sprawdzam co 3 h i od 2 dni stale ta sama śpiewka :hello:

tracert podobny

-----edyta-----

cena duża bo dostajesz asp i asp.net + inne pierdoły windowsowe w pakiecie

Nigdy nie rozumiem, jak mozna dac 10x wiecej transferu niz powierzchni (np. 1 GB/10GB). Ale 2x (5/10)? Toz to totalna porazka... i oni nazywaja sie doswiadczonymi? Chyba ze doskonale zdaja sobie sprawe, ze jak ktos bedzie chcial zuzyc te 10GB to zapelni dysk np. 500 MB :/

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

A mi się nazwa kojarzy z i365.pl :/

edit:

arek_inc - przecież jak masz serwis, zajmujący małą powierzchnię ale masz dużą oglądalność to przeciez lepiej mieć nadwyżkę w limicie transferu niż w powierzchni...

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Na chwile obecna na stronie hosting365.pl nie ma jeszcze pelnej oferty. Pracujemy nad tym.

W ramach ciekawostki powiem jeszcze, ze zaufal nam m.in. Bank of Scotland, ktory wlasnie u nas przechowuje caly swoj system bankowosci internetowej.

Hm, gdy beda mieli bardziej bogatszy wachlarz usług, moze nam sie wykluć całkiem ciekawy hosting.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

To jest polski oddział lidera na rynku w Irlandii (hosting365.com to taki irlandzki NetArt czy Home). Oddział w PL jest w Krakowie i nie jest to oddział wirtualny, tylko kilkunastu pracowników jest już zatrudnionych (infolinia + rozwój oprogramowania). Serwerowni w PL jeszcze nie ma.

To co jest teraz w ofercie to podstawa. Z tego co wiem, oferta ma być bardzo interesująca w zakresie dedyków, taka jakiej nie ma na polskim rynku -- nazwijamy to dostosowaniem serwera do indywidualnych potrzeb.

>center/centre to zapewne wybryk tłumacza

Nie, to firma z europejska, więc piszą po angielsku a nie amerykańsku.

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting

Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa

marketing_okladka_poziom.gif

arek_inc - przecież jak masz serwis, zajmujący małą powierzchnię ale masz dużą oglądalność to przeciez lepiej mieć nadwyżkę w limicie transferu niż w powierzchni...

No dokladnie, a co ja napisalem? :)

Nigdy nie rozumiem, jak mozna dac 10x wiecej transferu niz powierzchni

Przeciez wlasnie chodzi o to, ze ten wspolczynik 10x jest za maly. Tansferu powinno byc min. 20, a najlepiej 30-50 razy wiecej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności