Skocz do zawartości

WP precel bez rejestracji

AdamAGP2

Rekomendowane odpowiedzi

Mignął mi gdzieś podobny wątek na forum, ale nie wiem gdzie. Da się jakoś zrobić, żeby użytkownicy nie musieli się rejestrować albo mogli podawać swoje hasło, a nie odbierać na maila?

Jak ktoś ma dobrego maila to jest ok, ale jak ktoś ma shitmaile onetu czy wp to na maila z hasłem można sobie poczekać, co na pewno zniechęca i jest niewygodne. Z popularnych maili jakich używałem, a trochę ich mam to najszybciej przychodzą na o2 i gmail. Więc jak ktoś dużo precluje, a ma słabego maila to może warto sobie złożyć konto do samego preclowania. Założenie konta na o2 to pół minuty, na maile z wp, onetu itp. się zwykle czeka każdorazowo dłużej.

Da się jakoś zrobić, żeby użytkownicy nie musieli się rejestrować albo mogli podawać swoje hasło, a nie odbierać na maila?

Bardzo ciekawe rozwiązanie, jesli macie takie możliwości to dodajcie do swoich precli takie rozwiązania. Korzyść będzie dla obu stron. Do szału mnie doprowadza kiedy musze przeczesywać skrzynkę w poszukiwaniu hasła do wordpressa zeby edytować swój art.

Pozdrawiam

Niedawno wysmarkałem jakis plugin który umozliwia dodanie wpisu bez potrzeby logowania, na jednym preclu go testowałem ;)

Chyba działa bo kilka wpisów sie pojawiło :hello:

https://seo4you.pl/wp-presell-page/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności