Skocz do zawartości

Nowe webwweb.com oczami usera.

melassa

Rekomendowane odpowiedzi

cytat z blogu

Punkty są zwrotne jeśli wycofa się je z jednego słowa kluczowego wracają do puli. Nie można publicznie mówić ile oferowało się za dane słowo, frazę. To podejście znane jest z Google AdSense.

Przecież można zobaczyć ile kto zaoferował punktów, przecież widzimy to po naszej pozycji dodając lub odejmując punkty

...

polecam zobaczyc ostatnio dodane slowa

- wiem, że niektóre są "ciężkie" ale jeśli któreś ze słów czy fraz Cię razi możesz zgłosić do usunięcia.

- to samo z wpisami, można zgłaszać wątpliwe strony - są już pierwsze bany, z których po zastosowaniu nie bardzo da się wyślizgać :D:D

Przecież można zobaczyć ile kto zaoferował punktów

Z tym że mając 99 pkt bo do takiej wartości zejdzie pakiet startowy nie będziesz wiedział czy ten przed Tobą ma też tylko 99 czy 2000 pkt :)

Zapraszam do zapozania się ze spojerzeniem usera na nowy words and phrases

Wprawdzie trzeba jeszcze popracować nad detalami ale również zapraszam :(

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Piter, kurcze, przykro mi... Twoje rozwiązania są tak ciekawe, tak nowatorskie, tak orginalne i tak pomysłowe, ale należy do tego posiadać bazę, zaplecze... Obejrzałem Twój nowy projekt, masz Jaja przez duże "J", marnujesz się, chłopie. Szkoda że Twoje pomysły nabrałyby blasku tylko w dużej korporacji, której stałbyś się bezmózgim trybikiem, ale tak już to wszystko jest skonstruowane. :/

Pozdrawiam, J.

Twoje pomysły nabrałyby blasku tylko w dużej korporacji

Jakoś mi nie zależy na tym blasku, chcę robić swoje, po swojemu i w swoim czasie a nie być trybikiem jakiejś korporacji nucąc smętnie "...Nie mogę zrobić nic, sterowany jestem wciąż..." :?

Obejrzałem

będzie jeszcze ciekawiej i praktyczniej, tylko non stop coś wyskakuje co trzeba dorobić na szybkiego a to jeden wpisze maila zamiast www a to inny wpakuje stronę i do niej 2 aliasy...

marnujesz się

eee tam, wcale nie :D

Wracając do słów i fraz to usunąłem już ich chyba z 700 - dalsze czystki następnym razem, ogólnie nie czuję potrzeby aby istniały frazy i słowa bez wpisów... więc co się nie przyjmie to wyleci

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności