Skocz do zawartości

Aliansy

Michał12

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie co sądzicie o aliansach np. prv.pl. Czy to sie wogóle opłaca.

Bo jak zakładam sobie strona np. w wp to mam adres www.login.webpark.pl i wiadomo że lepiej brzmi prv.pl ale jak umieszczam strone w google to kazą mi wpisac adres z wp. wiec jak to bedzie szukać ? Czy ten alians nie utrudni jakos uzytkownikom znalezienia mojej strony i czy jak ja juz znajda to znajdą ja jako prv.pl czy webpark.pl ?

Aha i jeszcze jedno pytanie co do googli. Jak chcem dodac strone to po jakim czasie zostanie ona dodana i skąd bede wiedział czy mi ja dodali czy nie ? Zreszta to samo dotyczy onetu, wp itd.

No to niexle że sie czepiacie jednego n. Czy to jest takie wazne jak to nazwałem skoro wiadomo o co chodzi ?

Normalny człowiek napisał by że mówi sie alias a nie alians i odpowiedział na pytanie a wy sie bedziecie czepiac. No nie moge :/

I pomyslec że najbardziej czepia sie człowiek który uzywa słowa "Dyslekcja" - nie ma czegos takiego :hello:

Narazie szkoda mi kasy na domene bo dopiero sie ucze robic strony i całego tego pozycjonowania ale mam nadzieje że kiedys zrobie strone na która warto bedzie kupić domene

A co do drugiego pytania to sad mam wiedziec czy google przyjeły moja strone czy olały ? mam sprawdzac te tysiace stron które wyswietla czy oni mnie jakos poinformuja ?

No dokładnie, dys-lekcja języka polskiego. To po Twoim imieniu w nicku to Twój wiek?

wogóle, chcem, mądżejsze - wyłącz kompa bo już 23 godz. Rano masz szkołę.

Rozumiem, że nie masz zbytnio pieniędzy. Bezpłatny hosting to w Twoim przypadku zapewne jedyne rozwiązanie i nie wiem czego tu się wstydzić. Nie jesteś w końcu bankiem czy agencja reklamową. Nie przeszkodzi Ci to w stworzeniu dobrej strony.

A jak się dowiesz czy Twoja strona zostanie zaindeksowana? Po prostu wpiszesz adres w okno wyszukiwarki i jeśli ją odnajdziesz to znaczy, że została znaleziona przez wyszukiwarki.

ps. Sprawdzaj pisownię w jakimś programie skoro masz problemy z ortografią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności