Skocz do zawartości

Narzedzie pokazujace PR wszystkich podstron

Ein

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli znasz metodę na określenie pojedynczej strony to co za problem zrobić to w jakiejś iteracji po wszystkich stronach ? I tak pewnie większość stron będzie miała 0 :)

Ostatnio nawet myslałem zeby poswiecic ze 2-3 godziny na wysmarkanie takiego programiku

ale stwierdziłem ze znajomość PR wszystkich podstron nie jest mi do życia potrzebna ;)

Ewentualnie poszukał bym w sieci pewnie juz ktoś to napisał i jest za darmo w sieci :)

A jak już to nie pomoże to napisz od mnie , ustalimy warunki współpracy ;)

Tu kawałek kodu PHP pokazujacy PR

https://www.writir.com/phprank.txt

(interesująca jest funkcja haszująca :rolleyes:, ciekawe jak zostało to odtworzone)

A co do programu to tak jak pisałem wcześniej juz ktoś napisał taki program

nazywa się

Nesox link Parser and PageRank Checker Free Edition

:)

Tu kawałek kodu PHP pokazujacy PR

https://www.writir.com/phprank.txt

(interesująca jest funkcja haszująca :rolleyes:, ciekawe jak zostało to odtworzone)

A co do programu to tak jak pisałem wcześniej juz ktoś napisał taki program

nazywa się

Nesox link Parser and PageRank Checker Free Edition

:)

Sprecyzuje dokladniej, chodzi mi o narzedzie, w ktorym znajdzie mi podstrony serwisu i posegreguje wg wysokosci pagerank. Normalnie wpisalbym site:url w google, ale to co sie pokazuje nie jest wynikami wg PR. No i oczywiscie szukam czegos za darmo. Widzial gdzies cos takiego?

Nesox dziala ok, bo wykazuje podstrony, ale (moze przez to, ze to wersja demo) wszystkie z PR "unknown".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności