Skocz do zawartości

Każdy orze, jak może.

zYm3N

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno przez te wyniki na dole zyskuje dodatkowy, zróżnicowany, ale w temacie, content. A moze stosuje zasade "linkowania do dobrych stron" i mysli, ze Google uzna to za pozytyw.

Jak ja lubie takie strony... a jakie to menu piekne i czytelne po lewej i prawej - wogole cod miód i orzeszki... :)

w jakimś "fajnym" kursie widziałem kiedyś zapisik, aby linkować stronki, które znajdują się wysoko pod hasłem jakie pozycjonujemy, dla mnie miało to pozytywny skutek - jakieś 2 miesiące temu byłem wysoko pod 'dzwonki polifoniczne' i parę linków zdobytych w ten sposób

hmm z ta konkurencja to bywa roznie

w czym rzecz - mam takie obserwacje i zwiazana z nimi teorie

(Troche nawet poparte to zostalo testem webcentera dotyczacym wakacji)

Otoz uwazam ze jezeli na jednej stronie jest troche contentu na dany

temat i jednoczesnie jest sporo linkow (z odpowiednim anchorem)

do stron wysoko pod danym slowem kluczowym w wynikach

to google moze uznac (moim skromnym zdaniem)

za strone ktora jest jakby "zbiorem wartosciowej wiedzy na dany temat - keyword".

To taka moja teoria - mam taki przypadek na jedno z moich slow kluczowych. Wiec byc moze jest to tylko teoria.

W kazdym badz razie linki do zewnetrznych stron pod dany keyword tez sie z pewnoscia licza

Pozdrawiam Chajd

Linki ze stron tematycznych są cenniejsze od zwykłych.

W takim przypadku linki z kategorii katalogu dotyczącej danego serwisu też są cenniejsze niż z innej - mniej związanej ze słowem.

Promowanie stron "konkurencji" ma sens gdy i oni promują nas - co jest jednak rzadko spotykanym zjawiskiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności