Skocz do zawartości

Co sądzicie o AMM

wht

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wszystkich.

Mam pytanie odnośnie firmy hostingowej AMM . Interesuje mnie serwer STANDARD ASP. Myślę, że cena jest adekwatna co do parametrów, a może ktoś ma propozycję jakiegoś providera z obsługą ASP.NET 2.0 oraz MS SQL Server 2000 lub 2005.

z góry dzięki za odpowiedź.

Pozdrawiam

To bardzo dobra i solidna firma (przynajmniej tak było kiedyś) istniejąca od wielu lat na rynku, od wielu lat zresztą z tym samym przestarzałym i brzydkim designem swojej strony, który zapewne pamięta ich odległe początki (wnioskując ze stopki - rok 1997).

była...

Może i solidna. Nie narzekam na jakość oferowanych usług ani kontakt z administratorem w momencie kiedy zadaje jakieś pytanie mailem.

Na naganę zasługuje jednak brak jakiejkolwiek informacji o bieżących usterkach i planowanych przerwach technicznych. Korzystam z ich usług od 2 lat i takich drobnych przerw od godziny po kilkanaście (w weekendy przeważnie) było sporo (raz na 2 miesiące?). Nie jest dobrze jeżeli klient dzwoni do mnie czemu strona którą się opiekuje nie działa a ja nic nie wiem.

Inne firmy, w którym mam konta wysyłają przynajmniej krótkie maile z informacją "awaria - pracujemy nad tym".

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności