Skocz do zawartości

Kolejny darmowy presell

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Liczy się ile możesz polegac na danym precelu, widomo linkuje sie po czasie strony z wpisami uzyskaja pewną moc oraz PR. Wiadomo marnotrastwem jest linkowac wpis na precelu na yoyo czy na precelu na sub.hosting.pl bo moga zniknąć, pewnym są precelle z domeną, juz sub domena jest mniej pewna. A jeden wpis kosztuje.

Dlatego ja wykupiłem domene na 2lata narazie i hosting bo chce tego presella mieć kilka lat a nie miesiąc czy dwa bo to bezsensu byłoby wogóle go zakładać fakt przyznam że na początku założyłem na yoyo.pl ale chłopaki doradzil mi że lepiej kupić domene i hosting a więc tak zrobiłem. Presell z domeną jest pewniejszy niż subdomena czy darmowy alias :)

Nooo proste :) ale należy wylobbowac ustawe że każdy musi dodać jednen wpis dziennie do precla :) unikalny :) zeby doplyw contentu byl :)

No tak tylko chyba nadmiar preselli jest bo coś niem chętnych jak narazie, no prawda jest taka że mój jest nowy także musze troszke poczekać na indeksacje google. A tak między czasie dodaje na róznych forach info o presllu :) Albo napisać że za dodanie wpisu do presella jest przejażdzka niebieskim samochodem z białym paskiem na boku, z dwoma kolegami oraz 48 godzinny pobyt w hotelu 5 gwiazdkowym :)

Co wy ludzie się martwicie 70% odpadnie do nei jest nawet linkowana to widać na pierwszy rzut oka, po szybkości indeksacji. Jesli ktos ma dobrego presella dobrze podlinkowanego zawsze będą dobre wpisy a reszte pochłona dodawarki.

Popatrzcie sobie na preselle osób takich jak Yeden czy inni co na początku postawili preselle, i dbają o nie, a ten shit co teraz powstaje masowo na yoyo ovh i innych cudach, oraz preselle stawiane dodane do spisu cezare i zapomniane. To wszystko upadnie prędzej czy póżniej.

też tak myśle że szybko upadną i szkoda na nich zostawić wogóle wpis :) Ja natomiast mam zamiar swój linkować cały czas przynajmniej jakieś zajęcie ciekawe :) A co sądzisz o takim trybie linkowania dziennie do 10 katalogów po 2 wpisy?? Czy może zwiększyć może zmniejszyć?? U mnie już roboty były dzisiaj kilka razy pare razy google i yahoo :) Ale narazie najważniejsze to żeby linkować

W sumie masz racje, ale ja uwazam ze duzo wartosciowego contentu nam ucieka wlasnie do takich nic nie wartych precli ;p

Masz racje że ucieka ja ostatnio w necie znalazłem darmowego presella ale na yoyo.pl który miał dosyć dużo wpisów ponad 100. Dla mnie to bezsens zrobić preslla i go nie linkować, na miejscu takiej osoby wolałbym go wogóle nierobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności