Skocz do zawartości

Gienerator WP

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałem sobie narzędzie do przemysłowego generowania stron opartych na Wordpress , przeniesienie WP, skopiowanie WP

Działa to mniej więcej tak:

W programie mam listę moich stron opartych na WP (już działajacych) oraz liste stron na których powinien sie znaleźć wordpress

Klikam przycisk i po chwili już jest nowa domena ma stronę :P np. z innym szablonem :) (albo domeny jak nacisnę inny przycisk)

Pisze o tym bo zastanawiam sie czy komuś też by sie to nie przydało, w niedługim czasie mogę udostępnić jakaś w miarę stabilna wersję dla zainteresowanych.

Teoretycznie dało by sie dodać automatyczne dodawanie treści do każdego nowego wordpressa ale nad tym jeszcze nie myślałem :)

pewnie że się przyda skryptów nie dość a jak opublikujesz to pewnie pojawią sie nowe ulepszone wersje

To zły pomysł, jak ktoś potrafi zrobi sobie sam, jestem za dzieleniem się wiedzą nie narzędziami, gdyby każdy publikował swoje generatory, to ta cała masa *#$%#$% zaczęła by wystawiać na tym serwisy. Pytanie po co? Mały śmietnik sami robimy? Będzie to samo co z katalogami. To samo się stanie w WP, kwestia czasu.

"Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji."

wiem ze tak się stanie, juz tak sie dzieje a najgłupszą rzeczą jest że soby stawiające precle nie umieją wykorzystac możliwości WP do SEO, nadal mało kto rozumie pingowanie WP i do czego to może służyć.

BTW tego typu skrypty już dawno chodzą po sieci

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Narzędzia są do ułatwiania pracy , zamiast klepać kilka godzin można coś zrobić w kilka minut a w zaoszczędzony czas pójść na spacer.

Ktoś kto jest zdeterminowany postawic 1000 Precli zrobi to tak czy inaczej , moim zdaniem googl powinien sie wziąc do roboty i troche powycinać śmietniki. Bo ja na WP tworze tylko wartościowe strony, każda można poczytać i informacje mogą sie z nich przydać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności