Skocz do zawartości

Generator zaplecza :>

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

Ta strona nie ma nic wspólnego z wózkami widłowymi to są moje testy.

https://www.spamik.eu/ - tu masz stronę tematyczną, reszta która się zaindeksowała to strony testowe. Kiedyś na https://www.spamik.eu/100stron/ było 100 stron tematycznych, teraz są tam jakieś strony testowe.

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

co do zaindeksowanych spamow

moje stronki powoli wrzucilem tak jak na stronie brada spamik

na jakies 500-600 fizycznie istniejacych podstron zaindeksowalo cos okolo 50

teraz zrobilem spamik na cos okolo 6000 podstron i zobaczymy jak z tym bedzie

jak narazie wiecej sie nie bawilem ale z pewnoscia mozna jeszcze cos w tym narzadziu udoskonalic

pomysly spisze i dam info Bradowi

Używaj Cuilla i Hakii

• 4 tygodnie później...

Informuje, że program jest cały czas rozwijany w związku z pytaniami kierowanymi na PW.

Silnik Seo Site Creatora został przepisany i teraz potrafi generować strony o 50% szybciej.

Oczywiście nadal jestem otwarty na nowe pomysły rozwoju programu. Jak dotąd, każde życznie użytkowników zostało spełnione !!!

Informuje, że nie każdy kto kupil dostal aktualizacje.

Program jest cały czas rozwijany - oznacza że jest nowa versja?

Czy istneje strona z której można pobrać aktualizacje?

Pierwsze 10 chętnych osób z forum, które kupiły Seo Site Creatora mogą się zgłosić w tym temacie lub na PW i dostać za darmo program Seo Analizator w celu przetestowania i zdania mi sprawozdania w przypadku wykrycia ewentualnych błędów.

Program zostanie dostarczony drogą mailową gdy zostanie ukończona pierwsza jego wersja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności