Skocz do zawartości

Generator zaplecza :>

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

zagladajac raz na jakis czas na PiO dochodze do wniosku ze okres 1-miesieczny jest nie mniej, ni wiecej, wzorcowy, pozwala na samodzielne wyciaganie wnioskow, bez straty czasu na na opinie kanapowych medrcow..

gratuluje Bradowi programu, ktory mysle ze w takiej czy innej wersji wiekszosc posiadala, ale zaanagazowanie, rozwoj i polityka autora wielu odpoawiada, i pozwala sie skupic sie na inych aspektach seo

naprawde zas bez slodzenia, to znakomicie rozumiem obiekcje co do udaostepniania dema badz omawiania szczegolowych f-cji programu, mysle ze kazdy kto probowal zrobic cos autorskiego dobrze wie jak wygladaja polskie realia i zna cala bande osobnikow xero vel g....jadow pasozytujacych na cudzych pomyslach. pomijam juz fakt szkodzenia wlasnemu sobie (nieformalny nacisk wybranych uzytkownikow) przez udostepnianie na forum publicznym funkcjonalnosci programu, mysle ze bylo to zbedne, chyba jednak nie ta grupa docelowa..

a propos samego programu, to bez zartow ze google rozpoznaje zdania logiczne, pomimo ze duzo prawdy jest w postach szooka ktore przemknely mi ukradkiem na tych 13 stronach tematu, rzeczywiscie sa takiej programy potrafiace przeprowadzic rozbiow logiczny zdania (chyba nawet szook to kiedys szerzej wyjasnial), z tym ze nalezy zdac sobie sprawe z mocy obliczeniowych googla (a to chyba szkola Beerbanta) ktora jednak prowadzi do upraszczania algorytmow..

cena uwzam ze jest odpowiednia, problem z dzieciakimi potencjalnie uzytkujacymi ten program polega na tym ze bardzo realnie uzytkowanie nieodpowiedzialne osoby spowouje bezuzytecznosc generatora po krotkim czasie..

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Hm jakis czas temu kupiłem od Ciebie ten program, nigdy żadnego update nie dostałem. Czy były jakieś aktualizacje? I o co chodzi z tym upgrade?;)

No właśnie to podobnie jak ja, sory że trochę zaśmiecam ale nie chce mi się całego wątku czytać a z tego co wiem to nadal nie ma żadnej strony www tego projektu. Prosiłbym więc autora o jakieś informacje tutaj skoro każe nie pisać na PW. Jeśli jest bardziej zaawansowana wersja niż ta, którą posiadam to byłbym zainteresowany.

Internetowy System Reklamowy to połączenie katalogu stron, katalogu firm, katalogu sklepów oraz ogłoszeń drobnych i artykułów.

cena uwzam ze jest odpowiednia, problem z dzieciakimi potencjalnie uzytkujacymi ten program polega na tym ze bardzo realnie uzytkowanie nieodpowiedzialne osoby spowouje bezuzytecznosc generatora po krotkim czasie

Ten program to narzędzie, tak jak pędzel malarza. Można za jego pomocą robić tak różne strony, że nie jest możliwe do wykrycia, która strona została stworzona tym programem. Także nie obawiałbym się dzieciaków.

nadal nie ma żadnej strony www tego projektu

Podstawowe informacje zamieściłem tutaj: seosc.pl

Prosiłbym więc autora o jakieś informacje tutaj skoro każe nie pisać na PW.

Na PW można a nawet trzeba zgłaszać chęć kupna programu. Natomiast pytania w tym topicu, często się powtarzają i nie widzę sensu odpowiadać każdemu z osobna.

Jeśli jest bardziej zaawansowana wersja...

Updaty programu były wysyłane wszystkim użytkownikom po wykryciu i załataniu krytycznych błędów. Jeśli ktoś nigdy nie dostał żadnego updatu to znaczy, że jego wersja była o takowych wolna. Nowe wersje zostaną rozesłane za darmo jak wprowadzę jakieś ważne zmiany.

Pawka: dziś poszukam źródeł programu, przed formatem zapisałem je na 2 płytach ale nie ma ich napewno w szufladzie z kopiami :/ jak tylko znajdę skompiluje i zrobię update.

edit:

Dla zadowolonych posiadaczy SEOSC mogę zaproponować fajny skrypt do tworzenia unikalnych stron z jednej tematyki. Koszt skryptu 10.000zł netto, mogę go sprzedać jednej lub max 10 osobą po 1000zł. Nie miałem jeszcze wypadki żeby po 2 miesiącach zaindeksowało się mniej niż 10k podstron, natomiast średnia to 25k, max 40k, max w ogóle 80k. Taką stronę stawia się w 5 minut, istnieje możliwość postawienia ich dowolną ilość razy.

Dla zadowolonych posiadaczy SEOSC mogę zaproponować fajny skrypt do tworzenia unikalnych stron z jednej tematyki. Koszt skryptu 10.000zł netto, mogę go sprzedać jednej lub max 10 osobą po 1000zł. Nie miałem jeszcze wypadki żeby po 2 miesiącach zaindeksowało się mniej niż 10k podstron, natomiast średnia to 25k, max 40k, max w ogóle 80k. Taką stronę stawia się w 5 minut, istnieje możliwość postawienia ich dowolną ilość razy.

A napiszesz coś o tym więcej? Na czym to polega, skąd generuje treść, link do przykładowej strony, itp. Na czym dokładnie polega stworzenie takiej stronki (co konkretnie trzeba przez te 5min zrobić)? Odpowiedź i link może być oczywiście na PW :rolleyes:

A napiszesz coś o tym więcej?

Nie napisze bo przede wszystkim liczy się pomysł. Gdybym napisał każdemu jak to jest zrobione to zaraz 100 osób zrobiłoby coś podobnego a tego nie chce. Takie rzeczy są dobre dopóki są unikalne. Jak znajdą się poważnie zainteresowane osoby, które będą skłonne zapłacić mi kwotę, którą chcę za ten skrypt to mogę pokazać 10 przykładowych domen 2 miesięcznych, każda 10k-40k podstron. Sprzedaje skrypt tylko dlatego, że posiadam już nowocześniejszą jego wersję. Skrypt który jest na sprzedaż to taka podstawowa bazowa wersja którą można cały czas rozwijać zgodnie z własnym kierunkiem. Koncepcja jest bardzo dobra. Te 5 min zajmuje wgranie skryptu i bazy na serwer, wygenerowanie kilku rzeczy i podanie kilku danych w formularzu. Proszę już nie pisać o tym skrypcie w tym temacie to temat SEOSC, jak ktoś jest zainteresowany to może mi zostawić wiadomość na GG 1043, zobaczę ile osób się zgłosi i potem każdemu napisze jakie są koszty. Max 10 osób razem ze mną 11 będzie miało ten skrypt.

Podejrzewam, ze jednak osoba za 10K nie kupi, ale 10 osob po 1K juz bardziej prawdopodobne, oczywiscie pod warunkiem, ze to naprawde rewelacyjne, a wrecz doskonale narzedzie.

Naprawde rewelacyjne i doskonałe narzędzie dla 10 osób po 1000zł? takie rzeczy tylko w erze :rolleyes: A dlaczego miałaby nie kupić jedna osoba za 10k? myślę, że na taki wydatek stać małą firmę z kilkunastoma klientami a nawet osoby sprzedające pkt w systemach.

Brad, czyli mam rozumieć, że od 23.08 nie było żadnych poprawek?

Pewnie były, ale zbyt małe, żebym miał wysyłać każdemu nową wersję.

edit:

Bielack:

Poprawiłem te błędy:

- Gdy na pierwszej zakładce dodam frazy z pliku tekstowego, to na zakładce szablon nigdy tych fraz nie widzi (dodaje "fraza1", "fraza2" itd). Muszę wracać poklikać na liście fraz, dodać znak * między wyrazami itp. Wtedy szablon czyta frazy prawidłowo.

- Świetna by była możliwość zapisywania "projektów" wraz z listą fraz i ustawieniem "kontentu" - ponowne wpisanie zdań do 18 pól formularza zajmuje dużo czasu. Tymczasem obchodzę to tak, że dla każdego klienta robie sobie oddzielną kopię programu w katalogu.

- Zakładka "Linki wychodzące" - to przeszkadza mi najbardziej; Na liście linków pracowicie podstawiam 40 różnych linków do podstron (by link miał powiązanie z podstroną) a finalnie generuje mi tylk olinki do strony głównej. Gdy mam mniej niż 9 fraz to wszystko jest ok, ale jak dam frazy z listy - zawsze mam obcięty link do głównej strony.

Masz czas przetestować czy poprawki działają? Zapis do katalogu z programem, wszystko prócz szablonów, szablony można zapisywać osobno.

Super, wyślij mi na PW tylko swojego maila oraz dane na które był zarejestrowany program.

Z tych poprawek, które dziś zrobiłem to jeszcze poprawka focusa okna. Jak ktoś przez przypadek kliknął na podgląd strony a potem na edytor to focus okna się odznaczał, teraz już ten problem został zlikwidowany.

• 2 tygodnie później...

Dodałem do SEOSC konwerter baz SQL oraz każdej innej bazy danych, której zawartość nie jest zakodowana, skompresowana itp, czyli można ją odczytać w notatniku.

Konwerter jak narazie zmienia synonimy oraz ma możliwość zmiany dowolnego wyrazu [ciągu znaków] na inny. Czyli jeśli będziemy chcieli zmienić wszystkie ":)" w bazie na ":]" to możemy to zrobić za pomocą tego narzędzia.

Dodałem również mechanizm mieszania zdań, tak aby nie były wyświetlane po kolei, mechanizm jest jeszcze w fazie testów.

Oczywiście te zabiegi mają na celu stworzenie unikalnej bazy danych z już istniejącej. Po co nam taka baza to chyba każdy wie.

Czekam na propozycje innych przekształceń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności