Skocz do zawartości

Generator zaplecza :>

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trochę surowy post, ale nie mam siły na gramatykę:

Ogólne

Zapisanie ustawień nie zapamiętuje adresu strony pozycjonowaniej i opcji słownik/content.

Brak opisu dla przycisku RotateLinks.

Opcja zdań z "Kontentu"

Nie działa funkcja <content s="0">, przez co wszędzie mam albo jeden i ten sam opis, albo nie mam go wcale.

Jeśli jednak zdanie wiodące pojawia się, korzysta z synonimów nawet jeśli wyłączymy tą opcję. (Pomaga dopiero wyczyszczenie pliku synonimy). Bardzo zależy mi na opcji, która wyświetla zdanie prowadzące dla danej podstrony - teraz tego w żaden sposób nie mogę uzyskać.

Funkcja <content s="1"> nie wyświetla "zdania podstawowego 1" - wyświetla za to losowe zdanie z pola "Kontent 1".

Propozycja: funkcja <content s="+1"> oraz <link anchor="+1"> (wyświetlająca link i opis do strony "Aktualna +1 fraza dalej").

Opcja generowania ze słownika

Zamknięcie programu (z menu czy przyciskiem) zawsze powoduje wygenerowanie błędu i trzeba czekać na powtórne uruchomienie.

Po wygenerowaniu strony, kliknięcie Stwórz nowe i powtórna generacja tworzy strony bez zawartości <content>, menu tworzy się poprawnie.

Opcja wielu fraz kluczowych

Wiesza się po ok. 106 pliku (choć wcześniej generuje menu dla wszystkich np: 300 i potem część stron zwraca Error 404).

W treści <content> pojawiają się linki wewnętrzne tylko do pierwszych 9 fraz. Menu losowe generuje linki poprawnie - do wszystkich podstron.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

W treści <content> pojawiają się linki wewnętrzne tylko do pierwszych 9 fraz.

Potwierdzam, już o tym kiedyś pisałem.

Przy generowaniu w trybie kontentu w treści musi znajdować się fraza która program ma zmienić na link.

Zapisanie ustawień nie zapamiętuje adresu strony pozycjonowaniej i opcji słownik/content.

Poprawione.

Nie działa funkcja <content s="0">

Nie działa bo takiej funkcji nie ma, postaram się dopisać w przyszłości.

Propozycja: funkcja <content s="+1"> oraz <link anchor="+1"> (wyświetlająca link i opis do strony "Aktualna +1 fraza dalej").

Dobry pomysł, dodam w 2 wersji.

Funkcja <content s="1"> nie wyświetla "zdania podstawowego 1" - wyświetla za to losowe zdanie z pola "Kontent 1".

To dobrze bo takie jest jej zadanie. Zdanie podstawowe to zdanie które na pewno pojawi się w generowanym tekście.

Opcja wielu fraz kluczowych

Wiesza się po ok. 106 pliku (choć wcześniej generuje menu dla wszystkich np: 300 i potem część stron zwraca Error 404).

W treści <content> pojawiają się linki wewnętrzne tylko do pierwszych 9 fraz. Menu losowe generuje linki poprawnie - do wszystkich podstron.

U mnie ten problem nie występuje, wszystkie strony się ładnie generują. Może użyłeś jakiś niedozwolonych znaków z których nie można utworzyć pliku?

Zapraszam pierwsze 9 użytkowników programu do przetestowania nowej wersji z tymi i innymi poprawkami. Proszę wysłać wiadomość z maila na który został wysłany program podczas zakupu i napisać w nim na jakie dane został kupiony program.

Nowsza wersja przetestowana. Autora programu trzeba pochwalic za otwartosc na konstruktywna krytyke i szybkie wprowadzenie zaproponowanych przeze mnie zmian oraz poprawienie obecnych istotnych bledow. Teraz juz dobrze generuja sie linki przy liczbie fraz wiekszej niz 9. Ponadto <rotatelinks f="x"> mozna wstawiac kilka razy i za kazdym razem wygenerowane linki beda inne, co sie zapewne przyda do linkowania wewnetrznego przy wiekszej liczbie podstron serwisu. I jeszcze <link anchor="0">, o czym juz wczesniej pisal Bielack.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności