Skocz do zawartości

Generator zaplecza :>

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Daje 2 tygodnie i poleci ban.
Ok idę o zakład :)
Spam to zło.

Taa i najlepiej jechać na qlwebach ;)

Może być ciekawe, ale chciałbym zobaczyć screen z wygenerowanej strony

Wygenerowałem taką bardzo prostą stronę zrobioną w 5 minut, wrzuciłem ją tutaj i tutaj. W sumie wygenerowałem ich 10 bo tak jest ustawiony standardowo program, każda ma inny content. Poniżej zamieszczam screena, który pokazuje ile trzeba było się napracować nad taką stroną oraz jak to mniej więcej wygląda:

sch.png

Wstawki XML takie jak: <link anchor="x"> pozwalają tworzyć np. menu. Inne elementy "ruchome", które się zmieniają na każdej podstronie. Content który widzimy na dole został wygenerowany z moich 2 pierwszych postów w tym temacie. Wygląda to tak jak wygląda ponieważ google indeksuje mi codziennie tysiące podstron z takim kontentem na różnych domenach a że pisałem to dla siebie nie dbałem o to żeby to "ładnie wyglądało". Oczywiście jak tylko zauważę, że Google gorzej ocenia ten kontent to popracuje nad "lepsiejszym" bo aktualnie nie widzę sensu poprawiania. W sumie można do słownika "wkleić" kilka normalnych zdań, wtedy to będzie dużo lepiej się prezentowało, tylko po co? :)

Ten prosty edytor HTML, który widzimy na screenie powyżej pozwala tworzyć dowolne strony. Tworząc program nie chciałem nakładać jakiś ograniczeń, także każdy może stworzyć strony zoptymalizowane wg. własnej sprawdzonej techniki.

OT - Brad, czy Ty zaglądasz czasem na swoje forum? To zajrzyj tutaj

Piepsz**** spamerzy :P

Jeżeli zdania nie mają ani składu ani ładu i są niezrozumiałe dla człowieka to nie pociągnie długo.
Też tak kiedyś myślałem, natomiast testy pokazały co innego. Nawet jeśli strona wypadnie to tracę tylko 1$ za domenę, na której zarobiłem dużo więcej.
Ilość generowanych stron nie jest problemem. Ale naturalny ich przyrost w czasie i ewentualne póżniejsze aktualizacje takich stron aby to jakoś przypominało ineraktywną stronę.

Oczywiście masz rację, dlatego program pozwala na używanie .php, dzięki czemu możemy co jakiś czas [najlepiej co tydzień] uaktualniać strony.

Moglbys napisac dlaczego warto wydac 450zł zamiast $10?

Nie warto :P

A tak na poważnie cenę ustaliłem na podstawie wkładu własnej pracy, pomysłu i zysków, które program w doświadczonych rękach może generować. Nie chcę też, żeby trafił w ręce osób nie odpowiedzialnych [13-letnich seło masterów z allegro], cena może takie osoby przestraszyć :)

Ja program wykorzystywałem do tego aby zmienić moc linków różnotematycznych [np. z systemów wymiany linków] na link tematyczny z treści właśnie tak wygenerowanej strony.

A tak na poważnie cenę ustaliłem na podstawie wkładu własnej pracy, pomysłu i zysków, które program w doświadczonych rękach może generować
No tak, tylko szkoda ze nie odpowiedziałeś na moje pytanie
Nie chcę też, żeby trafił w ręce osób nie odpowiedzialnych [13-letnich seło masterów z allegro]
Nawet jeśli strona wypadnie to tracę tylko 1$ za domenę

Boze , moglbys mi jeszcze napisac jaka jest roznica tego do kogo dojdzie pare $ z generatora czy dla Ciebie czy 'dzieciaka z allegro'

88x31_en.png - semrush z trialem

No tak, tylko szkoda ze nie odpowiedziałeś na moje pytanie

Opisałem powyżej jak SC działa, sam sobie odpowiedz czym się różni od "tysięcy" innych bo nie wiem, który program masz na myśli.
oze , moglbys mi jeszcze napisac jaka jest roznica tego do kogo dojdzie pare $ z generatora czy dla Ciebie czy 'dzieciaka z allegro'

Nie rozumiem w ogóle o co mnie pytasz :) Coś nie tak z domeną za 1$? Tak Panie SEO specjalisto do spamów się kupuje najtańsze domeny.

Ps. zajrzyj na swoją stronę bo chyba baza Ci się sypneła.

Tak Panie SEO specjalisto
Ps. zajrzyj na swoją stronę bo chyba baza Ci się sypneła.

Rozumiem, brak argumentow szkoda ze sie do tego zachowujesz jak koledzy ktorym nie chcesz sprzedać swojego SupeWhiteSEOGoogleHax0rGeneratora

Coś nie tak z domeną za 1$

Odpadnie domena kupi sie 100 innych to chyba dywiza spamerów , ale nie bo Brad WhiteHero przeciez napisał: "a "małoletni" za spamują internet" [ g'woli ścisłości 'zaspamują' ]

88x31_en.png - semrush z trialem

Ponieważ osoby znające się narzeczy użyją tego programu tak, że nikt nawet o tym nie będzie wiedział a "małoletni" za spamują internet.

@Brad, chcesz walczyć ze spamem w internecie windując ceny za swój program do spamowania?

[edit] Pisząc "program bardzoooo drogi" miałem na myśli w porównaniu z podobnymi programami w necie. Czy jest to powód do zadowolenia? Nie wiem.

BTW, ile planujesz sprzedać sztuk tego programu przez pół roku?

[edit 2] cały czas nie mogę otworzyć tych linków, masz może inne przykłady tekstu generowanego przez ten program?

Napisałem Ci, że nie wiem, które programy masz na myśli, ja używałem tylko jednego i to z 2 lata temu. Opis programu znasz, jeśli nie potrafisz sobie porównać go do "tysięcy innych" to Twój problem.

Odpadnie domena kupi sie 100 innych to chyba dywiza spamerów
Nie znasz się na pozycjonowaniu a ja nie zamierzam Cię uświadamiać. Weź się lepiej zajmij swoją stroną, coś tego hostingu nie widzę w TOP500 pod "hosting", przesadziłeś z katalogami? Proponuje też zmienić sygnaturkę, bo jakoś słowa "nikt nas nie pobije w jakości" z błędami bazy na stronie, do mnie nie przemawiają.

Programowaniem zajmuje się zawodowo, mam licencjonowane komercyjne środowisko programistyczne, razem z pierwszymi klientami ustaliliśmy taką cenę, jeśli kogoś nie stać lub uważa, że są inne tańsze czy tam darmowe odpowiedniki to przecież nie musi kupować.

Fujara: weź idź lepiej i się spytaj Billa dlaczego jego windows jest taki drogi skoro linuxa masz za darmo.

@Brad, chcesz walczyć ze spamem w internecie windując ceny za swój program do spamowania?

Jeszcze raz napiszę, że cena to moja indywidualna sprawa, pierwsi kupujący woleli zapłacić trochę więcej ale żeby programu nie miał każdy i ja mam podobne zdanie.

BTW, ile planujesz sprzedać sztuk tego programu przez pół roku?

Nic nie planuje, moja decyzja o sprzedaży tego programu była spontaniczna, po prostu klienci sami chcieli się dowiedzieć czym robie te strony a jak się dowiedzieli kupić ten program, więc pomyślałem, że mogę go upublicznić.

Podsumowując, cena jest jaka jest i nie planuje jej zmiany, nikomu nie wciskam SC, stać Cię to kupujesz nie stać używasz innych tańszych [może lepszych? nie wiem] programów tego typu.

Zrobiłem pokazowe nazwijmy to zaplecze składające sie ze 100 stron, nie jest to może nic specjalnego, ale zajęło mi 15 minut :)

https://www.spamik.eu/ - tak wygląda pojedyncza strona

https://www.spamik.eu/strony/ - a tu jeszcze 100 stron z unikalnym kontentem.

Założę się, że taka strona dostanie się nawet do moderowanego katalogu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności