Skocz do zawartości

Generator zaplecza :>

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chętnie wypróbowałbym system. Jestem nawet potencjalnie zainteresowany zakupem. Problem stanowi jedynie te 50 postów. Jestem typem "nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie odzywam". Stąd taki "bogaty" dorobek od początku tego roku...

Jeżeli chodzi o wiarygodność to mogę się pochwalić kilkoma mniej lub bardziej ciekawymi projektami (nie koniecznie komercyjnymi). System mógłbym wypróbować na rzecz jednego z takich właśnie projektów.

Jeżeli postanowisz nie robić wyjątków to postaram się śmiertelnie nie obrażać :D

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

akrywko: nie wątpię, że jesteś wiarygodnym człowiekiem, ale część osób z forum, może myśleć, że ja to Ty a zależy mi na wiarygodnych testach dla każdego. 99zł to chyba nie duży wydatek, możesz już teraz kupić i korzystać z programu lub poczekać na opinie 5 "testerów".

Brad, Adder również ma mieć generatorek

Na pewno Adder ma dużą przewagę nad moim programem ponieważ jest znany, sam jestem posiadaczem tego programu [oczywiście licencjonowanym ;)]. Natomiast nie wiem co ma wspólnego generator treści, która będzie dodawana do WP z generowaniem zaplecza. Proszę pamiętać, że mój program to aplikacja pozwalająca generować zaplecze tematyczne z linkami do pozycjonowanego serwisu w treści a nie tylko sam generator kontentu.

Generator kontentu ma tu kluczowe znaczenie, bo strona tak czy owak w pewnym stopniu będzie zauważalna przez userów, a już na pewno przez konkurencję
Zaplecze nie jest dla użytkowników tylko dla Google, szkoda, że muszę to tyle razy powtarzać. Mój generator pozwala już tworzyć kontent "niewykrywalny" przez ludzi przy właściwej budowie zdań i ustawieniach synonimów.
A przewidujesz takie zjawisko jakie jest z Adderem, czyli serwisy gdzie za 10zł będzie można wykupić konto na jedną domenę itd. ?

Nie przewiduje takiej "opcji" ponieważ program jest zbyt tani, aby firma wykupywała konto za 10zł jak program może nabyć za 99zł brutto. Natomiast oczywiście można sprzedawać wygenerowane strony np. w cenie 10zł/strona osobą/firmą, skupującym strony na zaplecze.

edit:

nie opłaca się kupować strony z site:10 za 10 zł.

Zaplecze możemy podzielić na 2 grupy, pierwsza to bezwartościowe strony z dużą liczbą podstron tworzone z myślą o systemach wymiany linków. Druga grupa to normalne kilku podstronowe strony doskonale zaprojektowane z linkami do pozycjonowanych serwisów w tematycznej treści. Ten drugi rodzaj zaplecza zazwyczaj robią osoby zajmujące się pozycjonowaniem zawodowo i posiadający nikogo nie obrażając podstawową wiedzę.

OK Brad wrzuć w ten programik możliwość generowania określonej ilości stron w określonym czasie i skrybnij mi na PW jakis tutorial bo nie mam czasu na wertowanie całości postów :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

OK Brad wrzuć w ten programik możliwość generowania określonej ilości stron w określonym czasie i skrybnij mi na PW jakis tutorial bo nie mam czasu na wertowanie całości postów
Za jakiś czas powstanie strona programu.
zgodnie z prośbą na pw zgłaszam się

Ok, dzięki, zamykam listę, załapali się:

jachu

mkr

tomekg

qazy

nker

oraz dodatkowo akrywko, któremu zgodziłem się wygenerować te strony poza "testami", ale jeśli opisze wyniki również będę wdzięczny.

Nie przewiduje takiej "opcji" ponieważ program jest zbyt tani, aby firma wykupywała konto za 10zł jak program może nabyć za 99zł brutto. Natomiast oczywiście można sprzedawać wygenerowane strony np. w cenie 10zł/strona osobą/firmą, skupującym strony na zaplecze.

ooo to przeoczyłem bo wydawało mi się że wcześniej mówiłeś coś o 400-500zł.

mogę się załapać na listę?

404.tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności