Skocz do zawartości

Generator zaplecza :>

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

ooo to przeoczyłem bo wydawało mi się że wcześniej mówiłeś coś o 400-500zł.
Wersja basic jest za 99zł natomiast wersja professional za 449zł o czym pisałem kilka postów wyżej. Wychodzę z założenia, że jeśli komuś program się spodoba to i tak kupi update do najwyższej wersji.
mogę się załapać na listę?

Niestety już mam komplet.

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

aaa mam:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?s...7058&st=60#

możesz napisać różnice szczegółowe? najlepiej jakaś tabelka ;)

kiedy planujesz wydać wersję finalną? szkoda, że nie załapałem się na listę :( przewidujesz chociaż jakąś wersję demo aby nie kupować w ciemno?

404.tf

możesz napisać różnice szczegółowe? najlepiej jakaś tabelka
Oczywiście różnice pomiędzy wersjami będą opisane na stornie programu.
kiedy planujesz wydać wersję finalną?

Proponuje każdemu na początek po zakończeniu testów nabycie wersji basic. Wersja ta jest już gotowa [pozostałe w sumie też, ale będą dalej rozwijane].

przewidujesz chociaż jakąś wersję demo aby nie kupować w ciemno?

Masz przykłady wygenerowanych stron, niedługo poznasz opinie posiadaczy zapleczy wygenerowanych przez ten program. Może jestem jakiś inny, ale czy 99zł to jakaś wielka inwestycja? Aktualnie nie przewiduje wersji demo, chociaż wcale nie wykluczam, że pojawi się w przyszłości.

ooo to przeoczyłem bo wydawało mi się że wcześniej mówiłeś coś o 400-500zł.
Wersja basic jest za 99zł natomiast wersja professional za 449zł o czym pisałem kilka postów wyżej. Wychodzę z założenia, że jeśli komuś program się spodoba to i tak kupi update do najwyższej wersji.

Gratuleje ! tak krzyczales ze powstana kopie i za 15 zl po allegro beda chodzic a sam cene znizyles zeby kazdy mogl pozasmiecac neta :/

Masz przykłady wygenerowanych stron, niedługo poznasz opinie posiadaczy zapleczy wygenerowanych przez ten program.

Dla mnie liczy się też subiektywne odczucie wygody obsługi danego narzędzia a tego nikt mi nie przekaże.

Może jestem jakiś inny, ale czy 99zł to jakaś wielka inwestycja? Aktualnie nie przewiduje wersji demo, chociaż wcale nie wykluczam, że pojawi się w przyszłości.

Nie jesteś inny, jesteś bogatszy ;) A na serio to człowiek jest z natury ostrożny. Nawet Addera masz jakąś wersję demo, gdybym nie zobaczył jak działa to bym go nie kupił taka prawda.

Prawdopodobnie i tak go kupię ale brak wersji demo czy możliwości zapoznania się z działaniem przed kupnem jest trochę not_user_friendly :(

404.tf

a sam cene znizyles zeby kazdy mogl pozasmiecac neta :/
Ceny nie zniżyłem, tylko postanowiłem wydać różne wersje tak jak to robią nasi zachodni sąsiedzi. Wersja pełna ze wszystkimi dodatkami kosztuje tyle ile miała kosztować a wersje tańsze są okrojone. Sorka, ale wszystkim nie dogodzę.
brak wersji demo czy możliwości zapoznania się z działaniem przed kupnem jest trochę not_user_friendly

Ale co program w wersji demo miałby robić? Tylko jedną stronę i np. 3 frazy?

spamik.eu - tu masz przykład wygenerowania całych zdań, spamuk.eu/100stron/ a tu 100 innych stron wygenerowanych z tych samych zdań. Mój program potrafi generować ze słownika i pełnych zdań przy tym używa synonimów. No i nie zapominajmy, że cały czas się rozwija :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności