Skocz do zawartości

Generator zaplecza :>

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

Brad, daj mi na pw nr konta zrobie przelew za basic. lub pawka112@gmail.com

p.s. wrócilem z dzialki dopiero, szkoda że nie zalapałem sie do beta testerów:)

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oczywiście różnice pomiędzy wersjami będą opisane na stornie programu.

Czekam na adres stronki

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Wersje różnić się będą funkcjonalnością, ale nawet najtańsza basic, ma duże możliwości. Każdy klient może w przyszłości skorzystać z updatu oprogramowania do wyższej wersji bez dodatkowych opłat. Czyli za update z wersji basic na standard zapłacimy tylko 50zł. Warto dodać, że koszt zakupu wersji basic zwraca się już po wygenerowaniu pierwszych kilku stron.

Nie ma jak podac same konkrety. Jaka funkcjonalnoscia sie beda roznily? Gdzie ta strona, ktora miala byc?

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Brad, daj mi na pw nr konta zrobie przelew za basic. lub pawka112@gmail.com

p.s. wrócilem z dzialki dopiero, szkoda że nie zalapałem sie do beta testerów:)

Zanim zakupisz ten program przemyśl sprawę, czy za 1 rok chcesz być użytkownikiem netu, w którym będzie sam spam. Ja jak o twórca jednej z wyszukiwarek (testy) jestem przeciwko (spamowi ale nie pozycjonowaniu) i sam taki spam bym zgłosił. Miej na uwadze, że na wiele innych fraz (innych niż pozycjonowana) twój spam będzie wyskakiwał na czołowych miejscach. Pamiętaj, że zawsze da się zidentyfikować autora spamu. Większość linków tematycznych ze spamSite prowadzi do producenta spamu. Wtedy zgłosiłbym tą stronę + spamSite jako powód i dowód.

Nakładka na Windows - zmień za darmo wygląd swojego systemu operacyjnego.

(Obrazek avatar chroniony prawami autorskimi)

W wolnej chili, jeżeli masz temat, na który chcesz pisać, możesz napisać ciekawy artykuł lub reklamę tekstową w biuletynie informacyjnym poświęconym publikowaniu opinii oraz oferującym darmową reklamę z odnośnikami w treści.

Pamiętaj, że zawsze da się zidentyfikować autora spamu. Większość linków tematycznych ze spamSite prowadzi do producenta spamu. Wtedy zgłosiłbym tą stronę + spamSite jako powód i dowód.

Moim skromnym zdaniem to nie może być żadnym dowodem i (wg mnie) nie będzie również w przyszłości.

Dlaczego?

Ano dlatego, że każdy może zrobić spam stronę i umieścić na niej dowolne linki. Wyciąganie z tego jakiś negatywnych konsekwencji może doprwadzić tylko do chorych sytuacji z wyniszczaniem się konkurencji. A na to google myślę, że sobie nie pozwoli. Chyba, że mają w planach by wszyscy używali linków sponsorowanych ;)

Rozwiązanie widzę tylko takie, że google będzie banować spamerskie strony i tyle. Nie są jednak w stanie wykryć tekstu napisanego skryptem automatycznie. Będą więc zmuszeni banować ręcznie a problem będzie ciągle tylko narastał. Tak obiektywnie patrząc to uważam to za powazny problem i ciekawe jak google (i inne wyszukiwarki) sobie z tym chcą poradzić w przyszłości.

Nie piszcie proszę, że wygenerowany content jest tylko dla wyszukiwarek i ludzie nie będą tam wchodzić ponieważ nie jest to możliwe :P Ludzie wpisują takie dziwne krzaczki i trafiają na przeróżne strony, że czasem aż cięzko w to uwierzyć. Dobrze podlinkowane spamiki będą w top10 wielu niszowych hmm 'fraz'.

Nie ma jak podac same konkrety. Jaka funkcjonalnoscia sie beda roznily? Gdzie ta strona, ktora miala byc?

musicie poczekać, bo programik całkiem fajny, ale jest dopiero w fazie pre, pre beta i najpierw powinien on powstać, a później jego stronka. Obawiam się, że pisze go tylko jedna osoba i mimo, że jak wspominała jest chwilowo przykuta do komputera, to nie sądzę, że jest w stanie wszystko przerobić.

Swoją drogą przydał by się plugin do Wordpressa do precli, który wklejony, zduplikowany tekst obrabiał by odpowiednio na zasadzie działania omawianego tu programiku.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Wtedy zgłosiłbym tą stronę + spamSite jako powód i dowód.

Kupuje ten program, odpalam parę dedyków i robię 1mln stron, a wszystkie do https://www.hidee.org/leoshell.php z anchorem 'nakładka na Windows'.

Nawet Cię zgłaszać nigdzie nie muszę, dostaniesz filtr na 10 lat. ;)

Nie ma jak podac same konkrety. Jaka funkcjonalnoscia sie beda roznily?
Będzie na stronie.
Gdzie ta strona, ktora miala byc?

Będzie jak zrobię :) narazie priorytetem jest dla mnie rozwój programu zgodnie z zaleceniami jego użytkowników.

Zanim zakupisz ten program przemyśl sprawę, czy za 1 rok chcesz być użytkownikiem netu, w którym będzie sam spam.

Program służy do tworzenia zaplecza, nie spamu. Jeśli napiszesz "normalny" kontent i odznaczysz funkcje losowania zdań czy synonimy to możesz szybko tworzyć normalne strony tematyczne przyjazne dla użytkowników internetu.

No to muszę przyznać rewelacja. Wreszcie coś co działa i tworzy porządne strony pod zaplecze.

Najlepsze jest to, że z twórcą jest idealny kontakt i chętnie rozważa wszystkie pomysły i bardzo szybko naprawia błędy.

Pod porządne zaplecze jak znalazł, a pomysł na ceny (kupuje i mam w nosie na ilu domenach stawiam) bardzo mi sie podoba. Co to jest 150zł, 15 domen przy wersji v2 Pawła? Ciągłe uzależnienie od twórcy?

Z tego co mi wiadomo, automatyczne generowanie podstron (dołożenie parserów) będzie bardzo szybko wprowadzone.

WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu

Tak, jak się pozna w 100% możliwości programu to można szybko tworzyć dobre zaplecze. Pozycjonuje już wiele lat i sam potrzebowałem takiego narzędzia, które pomoże mi w tym monotonnym procesie. Teraz to robie prawie automatycznie, szybko i wygodnie.

Program nie jest jakimś"czarodziejskim" narzędziem, nie wystarczy wcisnąć przycisk "generuj" aby cieszyć się wysokimi pozycjami. Pozostawiłem użytkownikowi bardzo dużą swobodę w generowaniu zaplecza wg. "własnej kuchni", program bardzo mało narzuca i na dużo pozwala.

Tak jak pisałem już we wcześniejszym poście, aplikacja jest dla osób, które znają się na pozycjonowaniu, większa wiedza oznacza lepsze wykorzystanie programu. Jeśli ktoś myśli, że kupi program, naciśnie jakiś przycisk i w magiczny sposób znajdzie się w TOP1 Google to z takim myśleniem lepiej zainwestować te pieniądze w dobrą książkę.

Strona programu jest już gotowa, ale musicie poczekać aż zapełnię ją opisem programu.

Tak jak fobi napisał staram się wdrażać pomysły wszystkich użytkowników programu a błędy naprawiać w ciągu 24h. Dziękuje wszystkim użytkownikom za testy i pomysły rozwoju a w szczególności fobiemu i Mariuszowi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności