Skocz do zawartości

Generator zaplecza :>

Brad

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra z okazji, że byłem beta testerem - teraz jestem posiadaczem wersji standard programu, mogę napisać trochę więcej na temat funkcjonowania ...

Stronki testowe zaindeksowały się normalnie ... szczególnie nie miałem sporo czasu na testy więc systemy (livelink i e-weblink) poszły w ruch ;)

Z uwagi na to, że kupiłem produkt mogę napisać też coś o obsłudze .. raczej intuicyjna. Przechodzimy kolejno przez 5 zakładek definiując frazy, liczbę generowanych stron i dużo innych rzeczy, ale skupię się na najważniejszych wg mnie.

Metoda generowania contentu :)

słownik -- wychodzi sieczka :)

zdania -- opcje dodatkowe synonimy, losuj

Ta druga metoda podoba mi się zdecydowanie bardziej (taki tez content testowy dostałem). Wklejasz swój tekst i wychodzi Ci n unikalnych ;]

I druga rzecz to edytor wizualny strony. Pokazuje jak strona będzie wyglądać po wygenerowaniu .. możemy includować plik php :] dodać h1 h2 itd dodawać losowe zdania w który miejscu chcemy, zmieniać tła, pogrubiać jednym słowem nie przyszło mi do głowy nic co by tam jeszcze dodać ;) (ale jak autor wymyśli mam nadzieje, że dostane upgrade za symboliczną kwotę :):D)

Stronę tematyczną można wygenerować w szybki sposób (można definiować różne kodowania) ... dodać własne meta-tagi lub z losowych zdań ... to tak podsumowując.

Cena w porównaniu do możliwości nie jest wygórowana :)

PS Jak mi coś nie będzie działać to później opiszę jak reaguje support :)

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za test ;)

jednym słowem nie przyszło mi do głowy nic co by tam jeszcze dodać
Oj będzie jeszcze wiele rzeczy dodanych ;)
(ale jak autor wymyśli mam nadzieje, że dostane upgrade za symboliczną kwotę biggrin.gifbiggrin.gif)

Updaty są darmowe, wysyłane na skrzynkę użytkowników programu co jakiś czas.

Sprawdź jeszcze jedną funkcję, "Ustawienia kontentu", która pozwala przypisać konkretnym podstronom tematyczny kontent.

Updaty są darmowe, wysyłane na skrzynkę użytkowników programu co jakiś czas.

Fajnie ;)

Sprawdź jeszcze jedną funkcję, "Ustawienia kontentu", która pozwala przypisać konkretnym podstronom tematyczny kontent.

Byłem tam ... ;) Ale dopiero teraz zobaczyłem kontent tematyczny ... wcześniej jakoś zauważyłem tylko kontent ogólno tematyczny ..

(Za dużo czasu przy komputerze ;) )

Program ma dużo opcji więc jeszcze minie trochę czasu zanim poznam wszystkie możliwości, a z tego co widzę to ma ich sporo ... ;)

Program ma dużo opcji więc jeszcze minie trochę czasu zanim poznam wszystkie możliwości, a z tego co widzę to ma ich sporo ... smile.gif
I szybko się rozwija, widzą to jego pierwsi użytkownicy.

Jeśli jednak będziesz miał jakiś pomysł na rozwój programu to pisz na maila, dołożę go do listy, która jest na bieżąco realizowana.

Jeden z klientów stwierdził nawet, że czuje się jakby zatrudnił własnego programistę bo każde jego "życzenie" było na bieżąco "dobudowane".

Tak z ciekawości sprawdziłem jak się zaindeksowało zaplecze, które zrobiłem "pokazowo" - https://www.google.pl/search?hl=pl&clie...=Szukaj&lr=

Co daje 100% indeksacji, kontent został stworzony tylko z kilkunastu moich pierwszych postów w tym temacie a link do tej strony prowadził tylko z tematu o generatorze. Te 100 przykładowych stron [1200 podstron] zostało wygenerowane w jakieś 10 minut, myślę że to dobry efekt ;)

Właśnie przypomniały mi się pewne słowa:

Daje 2 tygodnie i poleci ban.

Od ich wypowiedzenia niedługo minie miesiąc, szkoda, że się nie założyliśmy o przysłowiowe piwo ;) Oczywiście pewnie na dniach wypadnie bo ktoś po złości zgłosi tą stronę, ale zobaczymy ;) Mam strony, stworzone w tym programie, które trzymają się pół roku i jak narazie, ŻADNA domena mi nie wypadła.

Czekam na opinie reszty testerów.

A i osoby, które nabyły program mogłyby wypowiedzieć się na forum, dziękuje za pochwały na maila, ale bardziej by się przydały informacje o programie tutaj na forum.

Proszę pamiętać, że czym więcej osób kupi program tym więcej czasu będę mógł poświęcić na jego rozbudowę. Aplikacja to tylko narzędzie które można przyrównać do pędzla w ręku malarza, więc ten kto zna się lepiej na pozycjonowaniu ten lepiej wykorzysta program.

Tak można zamawiać u mnie na PW. Strona będzie już niedługo gotowa, tak z tym zwlekam, ponieważ wole więcej czasu poświęcić rozwojowi programu zgodnie z wolą jego użytkowników. Nawet jak strona będzie gotowa to i tak przez jakiś czas program będzie można zamówić tylko u mnie na PW.

Jestem pytany czy osoby, które znają podstawy htmla poradzą sobie z programem. Odpowiedz brzmi tak, ale oczywiście czym lepsza znajomość html/php/seo można na nim więcej zdziałać.

Informacje te będą zawarte na stronie programu, teraz mogę napisać czym się różni wersja standard od basic, chociaż cały czas program jest rozwijany i to z dnia na dzień się zmienia.

Wersja STANDARD oferuje możliwość pracy na dowolnej liczbie szablonów jednocześnie oraz opcje generowania dowolnej liczby podstron.

Strona główna + 8 podstron. Ale proszę pamiętać, że to program do tworzenia zaplecza i zazwyczaj i tak ciężko trafić na klienta, który będzie chciał pozycjonować na 9 fraz pokrewnych. Czyli: fraza x, x fraza, fraza x y, x y fraza, fraza x y z itp.

Ja z braku czasu niestety pozno zabralem sie za testowanie. Jak do tej pory zaplecze wrzucilem tylko do katalogowania, na razie jedna stronka zostala zaindeksowana, dla reszty pojawiaja sie w indeksie G. wpisy z katalogow. Jak bede mial troche wolnych punktow to przycisne je systemem. Dam znac za jakis czas jak wyglada sytuacja.

Natomiast jestem jak najbardziej zainteresowany opcja Standard. Zaraz zglaszam sie na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności