Skocz do zawartości

Pozycjonowanie - ile to kosztuje?

Heniek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chciałbym uzyskać informację (pi razy oko) ile kosztowało by utrzymanie kogoś kto zajmowałby sie w firmie pozycjonowaniem strony i ile przeciętnie zajmowało by mu to czasu.

Jeśli szukasz konkretnych ofert polecam dział "Ogłoszenia".

I nie zapomnij podać najważniejszego, słów kluczowych i frazy na jaką ma być pozycjonowana strona.

Witaj,

Witam,

chciałbym uzyskać informację (pi razy oko) ile kosztowało by utrzymanie kogoś kto zajmowałby sie w firmie pozycjonowaniem strony i ile przeciętnie zajmowało by mu to czasu.

znam osobe która robi "pozycjonowanie" linkorem na 20 haseł z ilością stron powyżej 5 mln za 100zł miesięcznie za całośc, ale znam osoby które wspomagają się linkorem ale używają wszystkich dostępnych metod za 1000zł za kazde słowo które robią, kompromis trzeba wypracować z daną osobą musisz porozmawiać z klikoma osobami zobaczyć co robią, co wiedzą wtedy sam zdecydujesz czy się opąłca zapłacić 100zł za wagę w Linkorze czy za skuteczność normalnymi metodami za 1000zł i dodatkowo kupić linki za nastepny 1000zł

pzdr

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

ewentualnie za słowo forum w google.com możesz zapłacić 120000 USD

Więc spokonie sobie przekalkuluj czy się opłaca

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności