Skocz do zawartości

Moje nowe cacuszko

AdamAGP

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze go trochę modyfikuję, ale można już dodawać. chyba to będzie mój ulubiony. Seomocny Zapraszam do wpisywania .

Od razu przypomnę, że wpisy muszą stanowić unikalną treść inaczej będę kasował.

Do osób, które namiętnie wklejają wszędzie to samo

Po co to robić, przecież wszystkie te wpisy lecą do suplementa, a jak jeszcze nie wleciały to niebawem wlecą. Jakby ktoś nie czytał forum to linki z suplementa są warte wielkie G... (nie mam na myśli Google...).

Trudzimy się i kombinujemy jak tu maksymalnie zoptymalizować precle i uchronić przed suplementem, a Wy dobrowolnie swoje wpisy tam wrzucacie. Co jest całkowicie bez sensu, a wystarczy poprzekształcać wpisy. Już nie liczy się ilość, ale jakość.

Przypominam, że kieruję tę wypowiedź do osób wklejających.

Czemu ludzie stawiają precle na darmowych hostach? Gdzie reklama przesłania pół strony? ;)

I jeszcze tak bardzo oczekują unikalnych artykułów .. :)

Licząc logicznie -> Na tekst unikalny pisany przez osobę wydaję powiedzmy 8-12zł i wpakuję go na stronę, która nie wiadomo jak długo będzie istnieć .. (znając życie niedługo:D) Jeśli pomnoże to przez ilość stron pozycjonowanych to wyjdzie mi, że moje teksty są pare razy więcej warte niż ten precel założony ;D Reasumując wychodzi, że wole założyć własną stronę :):D

To na tyle luźnych rozważań :)

PS Nie traktuj tego jako atak personalny .. to było ogólnie do wszystkich osób stawiających w założeniu wartościowe strony na darmowych hostach :P

A ja sądzę, że jednak będzie długo istnieć, bo inaczej bym go nie zakldadał, a co komu reklama przeszkadza. Wklejanie w kółko tego samego nic nie daje, a potem ktoś powie, że precle są nieskuteczne jak wszystkie wpisy ma w suplemencie. No, ale nie drążmy już tego.

Wklejanie w kółko tego samego nic nie daje, a potem ktoś powie, że precle są nieskuteczne jak wszystkie wpisy ma w suplemencie.
Tutaj przegiąłeś.

Nie popieram wklejania wszędzie tego samego, można co nieco zmienić, ale napisać ponad 350 oryginalnych artykułów to ponad moje siły. A jak stronę pozycjonuję na 6 anchorów to wychodzi 2000.

Eksperyment Discover.pl

Yeden nie stresuj się:) Nie chodziło mi o pisanie za każdym razem czegoś innego tylko właśnie o pozmienianie - poprzestawianie zdań, wystawienia synonimów itp. Raczej więcej daje jeden pozmieniany wpis niż 50 wklejonych. Bo tak jak obserwuję to takie 100% kopie wszedzie wklejane lecą do suplementu.

Jak wszystkich tak boli ten serwer to go za dwa dni przeniosę na prywatny. Ten jeszcze nie jest zindeksowany.

Witam.

No i ja miałem zamiar dodać trochę artow ale Precelek KICHA Leży

Pozdrawiam.

A co Ci się nie podoba masz lepszy? Recent post, ddsitemap, another meta plugin, nowy title nad którym jeszcze pracuję (na każdej stronie inny, włącznie ze starszymi stronami - prevorius entries, które przy tilte z fabryki spamu mają wszędzie ten sam tytuł), sitemap.xml, podział menu na podstronach (jeszcze będzie bardziej zróżnicowany) i zróżnicuje wszystkie dopiski, tak aby maksymalnie odróżnić stronę główną archiwum i kategorie. Mało kto tak dba tu o swoje prcele.

Tak więc proszę nie obrażaj mnie.

A wracając do serwerów darmowych to czym się różnią od twoich darmowych blogpl. Taka sama gwarancja, że precle nie znikną jak na darmowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności