Skocz do zawartości

ocena wartości linka

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt nie kupi Ci takich linków w takiej cenie jak linkvendor wycenia - a zwłaszcza w PL.

Kiedyś tam wyceniałem linka na potrzeby allegro i taka cena jaka tam pokazała to dzięki niej byłoby mnie stać na comiesięczne utrzymanie mieszkania + wyżywienie :) za 1 link na 1 stronie...

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

Można oczywiście ironizować jednak zgodzicie się panowie z moim zdaniem, że nie każda strona nadaje się do umieszczenia na niej linku, większość jest po prostu stratą czasu na umieszczanie tam linku. A więc reasumując liczy się wiek domeny oraz jak jest ustawiona na słowa kluczowe w wyszukiwarkach, jeżeli nie ma jej w pierwszej dziesiątce to szkoda zakładać i jeszcze do tego płacić za link. Strona która ma podnieść wartość danego linku musi sama być dobrze ustawiona i stąd większość Qlwebów nic nie daje bo ich PR wynosi 0. Aby strona dobrze poszła na wyszukiwarkach należy przede wszystkim mieć własne bogate zaplecze. A linki płatne owszem, ale na dobrych stronach. Precle super sprawa chociaż podejrzewam, że za rok i one zostaną potraktowane przez Google jak Qlweby. Spotkałem na tym forum wypowiedź, że ktoś umieścił na podstronach jednej domeny ponad 1000 linków do siebie i się bardzo cieszy - no i ja również się cieszę mam przynajmniej co robić bo do takiego pozycjonera nikt się nie zwróci.

Pozdrawiam

KazioR

www.kazior5.com

Można oczywiście ironizować jednak zgodzicie się panowie z moim zdaniem, że nie każda strona nadaje się do umieszczenia na niej linku, większość jest po prostu stratą czasu na umieszczanie tam linku.

Zgadzam się

A więc reasumując liczy się wiek domeny oraz jak jest ustawiona na słowa kluczowe w wyszukiwarkach, jeżeli nie ma jej w pierwszej dziesiątce to szkoda zakładać i jeszcze do tego płacić za link.

Nie zgadzam się

Strona która ma podnieść wartość danego linku musi sama być dobrze ustawiona i stąd większość Qlwebów nic nie daje bo ich PR wynosi 0. Aby strona dobrze poszła na wyszukiwarkach należy przede wszystkim mieć własne bogate zaplecze.

Nie zgadzam się

Precle super sprawa chociaż podejrzewam, że za rok i one zostaną potraktowane przez Google jak Qlweby.

Nie zgadzam się. Winni są właściciele skrytpów a nie skrytpy.

żaden skrypt Ci nie powie

ile osób z tej strony może wejść na twoją i coś kupić

musiałby analizować:

ruch

miejsce linka

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Dobrze.. . skoro nie zgadzasz się z moją Lolki opinią to może potrafisz pomóc mi wyjaśnić pewne zjawisko jaki występuje od długiego czasu w przypadku dwóch stron: www.uszata.com jest na hasło "królik" w Google na pierwszym miejscu oprócz wieku domeny wszytkie pozostałe sprawy które liczą się w pozycjonowaniu ma o wiele gorsze niż strona www.kazior5.com która na to hasło jest pod nią. Będę wdzięczny za uzyskanie wyjaśnienia, sam doszłem do wniosku, że to jednak wiek domeny ma na to wpływ.

Pozdrawiam

KazioR

wiek domeny ma na to wpływ

dużo razy na forum było to wałkowane i były takie same wnioski więc Ameryki nie odkryłeś

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Dobrze.. . skoro nie zgadzasz się z moją Lolki opinią to może potrafisz pomóc mi wyjaśnić pewne zjawisko jaki występuje od długiego czasu w przypadku dwóch stron: www.uszata.com jest na hasło "królik" w Google na pierwszym miejscu oprócz wieku domeny wszytkie pozostałe sprawy które liczą się w pozycjonowaniu ma o wiele gorsze niż strona www.kazior5.com która na to hasło jest pod nią. Będę wdzięczny za uzyskanie wyjaśnienia, sam doszłem do wniosku, że to jednak wiek domeny ma na to wpływ.

Pozdrawiam

KazioR

Nie napisałem że nie zgadzam się że wiek domeny nie ma znaczenia tylko z tym:

jak jest ustawiona na słowa kluczowe w wyszukiwarkach, jeżeli nie ma jej w pierwszej dziesiątce to szkoda zakładać i jeszcze do tego płacić za link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności