Skocz do zawartości

google-dance

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem czy to forum jest zwiazane z https://www.optymalizacja.com.pl/google-dance/ ale domyslam sie ze tak.

zauwazylem pewien problem. od pewnego czasu google-dance pokazuje mi zupelnie inne wyniki niz te ktore otrzymuje normalnie na serwerze.

przyklad: pozycjonuje sie pod haslo np "wypas owiec w bieszczadach" na google-dance jestem 5 ( na all serwerach ) a pod google jestem 2. akcja taka ze to nie na jednym kompie to mam ale tez na innych na zupelnie innych sieciach i taki stan mam od tygodnia.

moja teoria jest taka: google ma wiecej serwow i google-dance nei jest zaktualizowane, wiec jesli ktorys z wazniakow tego narzedzia mnie czyta, niech popatrzy co jest ;-)

tak ja o tym wiem...chodzi mi o to ze w narzedziu google-dance przejrzalem wszystkie serwery pokolei i pokazalo mi wynik 5 a mimo to jak korzystam bezposrednio z google na roznych kompach pokazuje mi wynik 2 taki stan jest od kilku dni, reasumujac google-dance nie ma wszystkich DC zapisanych prawdopodobnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności