Skocz do zawartości

Witam wszystkich forumowiczów

wrednysamiec

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczów i przepraszam za niezamierzone, a bardzo nieeleganckie zachowanie.... chyba zapomniałem ostatniego klika zrobić jak się witałem pierwszy raz i uleciało ....

na szczęście jeden z użytkowników zwrócił mi w dyskretny sposób uwagę na ten fakt, za co bardzo wdzięczny jestem

przykro mi że zacząłem bytność na tym forum od opisania niemiłej dla mnie historyjki, która pewnie nie wzbudzi Waszego zaufania do mnie, ale nie czuję się winny ani odpowiedzialny za zaistniałą sytuację...

za to sumienie mnie gryzie, że zapomniałem kliknąć i nie zacząłem swojej bytności tutaj od przywitania się :)

Przepraszam i pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów, a szczególnie tych którzy poczuli się urażeni

Może kiedyś uda mi się ten grzech odkupić

A trafiłem z bloga Lexy, gdzie jest informacja o imprezie SEO PARTY 2k7 w Łodzi

Krótko o mnie - Tworzę strony od początku roku 2002. W pierwszym roku wykonałem najwięcej stron dla klientów, w tym jedną najbardziej prestiżową, która nawet miała się znaleźć na okładce Newsweek.pl !

W sumie w latach 2002-2006 zrobiłem 18 stron dla klientów, z czego aż 7 już nie istnieje, a tylko 4 przetrwały w mojej wersji do dziś.

Zrobiłem też kilka stron na własny użytek, pierwsza z nich, moja lista filmów, przez 1,5 roku była nr 1 w google m.in. na hasła filmy divx , lektor do filmów , dubbing do filmów i klika innych. Trochę sie na niej podszkoliłem, niestety pod koniec stycznia 2007 spadła na dalsze pozycje.

W tej chwili mam stronę z aforyzmami, która od 4 miesięcy okupuje 1 miejsce w wynikach wyszukiwania na hasło aforyzmy zarówno w Google jak i w MSN.

Mam też stronę, na której zgromadziłem wszystkie największe polskie wyszukiwarki napisów do filmów, strona mała, ale wyprzedziła napisy.info i od 2 miesięcy jest nr 2 na hasła napisy i napisy do filmów (osiągneła 2 miejsca kilka tygodni przed zamknięciem napisów org)

Oczywiście mam też kilka mało znaczących i kilka w przygotowaniu, ale po następnej aktualizacji PG i BL powinny trochę wzrosnąć i może znowu będzie sie czym pochwalić :)

Tyle o mnie w skrócie

Pozdrawiam

Wyszukiwarki napisów do filmów divx - było 14 , zgadnij, ile zostało ?

Napisy do filmów

Znajdź aforyzm dla Twojej kobiety, koleżanki, siostry, mamy, albo w ostateczności dla żony ( najlepiej czyjejś, hihi )

Cytaty wybierane przez kobietę ! będą pasować najlepiej.

Aforyzmy , Cytaty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności