Skocz do zawartości

Sitemap Otwarty_mini

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

szukałem po forum i jakos nie udało mi sie znaleść :/

czy istnieje jakis modul skrypt albo coś takiego do zrobienia automatyczne sitemapy dla katalogu otwarty_mini ?

prosze o nie pisanie ze taki temat juz był, bo niestety nie znalazłem.. a jeżeli był to prosze o link do niego :(

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Yahoo tego nie pobiera

Yahoo dobrze sobie radzi z indeksacją stron bez map. W Polsce mało kto szuka czegoś w Yahoo, chyba że pozycjonerzy którzy sprawdzają stan zaindeksowanych podstron. Tak więc aż tak nie przejmuj się Yahoo.

ps: mapę trzeba dodać w Google

Tak mapę trzeba dodać do Google: https://www.google.com/webmasters/sitemaps/

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Witam, mam problem z eksportem sitemapy z kodowaniem do utf-8.

Sprawa wyglada tak, zrobilem linki z nazwami (kategorii, wpisów) a że otwarty mini jest w ISO-8859-2 to eksportując je do plików map zjada mi polskie znaki.

Problem jest w tym, że tak jak wszystkie pliki i dane zapisane są w właśnie w iso to plik xml_export.php jest w utf-8, no i on przyjmując dane i zapisując do tych plików map nie widzi polskich znaków ;)

Jak podaje google pliki map muszą być w utf-8.

Czy da się zrobić w locie konwersję znaków z iso na utf-8 ?

Zawsze jest okazja na wysłanie komuś kartki

Konta Bankowe - porównaj i wybierz najlepsze

Konto Inteligo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności